Kapsel Creative Commons License 1999.09.11 0 0 66
Kedves Old Shatterhand (így nagybetűvel azér jobb).

Paul szólólemezeinek rangsorba állításával nagyjából 1-tértek, de:

A Press To Play albumként talán a leggyengébb (főleg a második fele), viszont a Good TImes Coming/Feel The Sun egy hihetetlen jó nóta. Sőt a Press is nagyon jó csak nem az a változat ami az albumon van. Évek óta kergetem az eredeti változatot ami nem volt agyonvágva szintetizátorokkal. Ezt a változatot én Göczey Zsuzsa Lemezbőrze helyett című műsorában hallottam, megvan esetleg valamelyíkötőknek ez?

FLAMING PIE: egy nagy gondom van vele (és ez vinatkozik a FREE AS A BIRD és a REAL LOVE antológia single-kre is), mégpedig az, hogy ezeken nagyon hallatszik, hogy a producer JEFF LYNE (Electric Light Orchestra, Travelling Willburries), ugyanis majdnem teljesen eltűnt az a zenei finomság amit George MArtin vitt a zenébe. Ettől függetlenűl jó a lemez, de SZVSZ lehetett volna még jobb.

J.LENNON: New York-i koncert meg a Double Fantasy a legjobb, de vki. említette a MILK and HONEY-t amit nem ismerek, ez tényleg Lennon halála után jelent meg?

Mud: azt írod, hogy Paul Wings-es korszaka "fika", hát nem tudom, de szerintem a SILLY LOVE SONGS, LIVE AND LET DIE, LISTEN TO WHAT THE MAN SAID stb. elég jó darabok és azt hiszem ezek is ebből a korszakból vannak.