Stöki Creative Commons License 1999.09.10 0 0 157
Oké, hadova, abszolúte nem egyezik a véleményünk. Nem válaszolok a felvetett pontokra, mert csak ismételni tudnám magam, amire Te válaszolnád ugyanazokat, és így kezdődik a flamewar. Te nem érted meg az én érveimet és én sem tieid. Szerinted primitív, nem felnőtt, bunkó alak vagyok, forduljak orvoshoz, gáz van az értékítéletemmel, stb., szerintem viszont továbbra is Te vagy egy szánnivaló álszent. Asszem', ezzel le is zárhatjuk a témát. Egyetlen dologhoz szólnék csak hozzá:

"Kösz, ne sajnálj, nagyszerűen megoldom az ilyen problémát. Érdekes módon a 2x év alatt, a 2x barátnőm EGYIKE ELŐTT sem kellet ocsmány nagyot fingani, ami büdös vagy hangos volt."

- Akkor viszont inkább irigyellek... Komolyan. Ezexerint teljesen más a bélműködésünk: hidd el, könnyebb lenne az életem, ha egyáltalán nem kellene 2 év alatt hangos, ocsmány, büdös, (fuj-fuj) fingot elereszteni. De kell, és ha már kell, nem görcsölök, felfogom poénosan a dolgot. Orvoshoz meg ezért nem megyek, mert egyrészt körberöhög, másrészt úgysem tud mit csinálni vele, harmadrészt nem vagyok hajlandó egy ilyen apróság miatt például gyógyszert szedni. Egyébként nekem is vannak olyan ismerőseim, akik tényleg soha nem finganak, de ők nem olyan lenézően elutasítóak, mint Te. Megértőbbek. Felnőttebek. Hogy is mondtad...? Ja, igen: "Megközelítés kérdése."

Szel(lem)es üdvözlettel:

Stöki

U.i.: Jól indul Törzsasztalos pályafutásod, 3 hozzászólás alatt kis híján flamewar-ba keveredtél... Remélem, azért nem vette el a kedved ez a "fingós társaság" a törzsasztalozástól... Egy jó tanács: Ha egy topic nem tetszik már a címe alapján, ne olvass bele...én például ezért kerülöm nagy ívben a Politika fórumot...:)))