IEC-ATA Creative Commons License 2020.12.02 0 0 9876

Figyelj! Most az értelmes felednek mondom, amit írok! Azért mondom, mert tudsz értelmes dolgokat is írni. 

El kell engedned ezt a történetet. Ez ma már csak hobbi! Minden hobbi pénzbe kerül! Ebből megélni, hiába is próbálsz nem fog menni, tapasztalhatod TE is. Ismerek olyan embereket, akik tavaly vagy előtte kezték a retró számítógépek "gyűjtését"! Itt beszélhetünk az esetükben felvásárlásról is. Ismerve őket, tudom, hogy megtehetik, hogy a reális árnál sokkal(2×,3×) áron is megvesznek egy egy gépet, mert nem számít, csak meglegyen! Az eladók, meg kapva kapnak a lehetőségen és utána már ugyanazon az áron árulálják portékájukat! Na ilyenek generálják az árak emelkedését, meg más tényezők! Nem állhatsz oda senki mellé, hogy ezt vagy azt nem veheted meg ennyiért meg annyiért, mert..... mert nem! Én is licitáltam egy két dologra vaterán, de már nem teszem, mert nekem annyit nem érnek meg a retró dolgok, amennyiért elmennek mostanában és előtte is! Én elengedtem ezeket régen. :-/ 

Ami meg a 8-as pontban leírt fejlesztéseket illeti, haladni kell a korral, ha már demokat stb írtál, tessék a mikrokontrollerek programozása felé menni. Amikor megláttam youtub-on a restore gombos mikrokontrolleres rom kapcsolót, elgondolkodtam a működéséről és rájöttem, hogy meg tudom csinálni! El is adtam belőle pár darabot, de nem ebből akartam meggazdagodni! 

Vagy említhetném a 1551 emumat, amit csak youtubon osztottam meg és nem is foglalkoztam vele. Erre egy honfitársunk megcsinálta c64-re és C16-ra is! Nem keztem el irogatni neki, hogy hogyan merte megcsinálni amit én kitaláltam, meg fenyegetni, vagy túrkálni a zsebébe, hogy mennyit szedett be az eladásokból. Gratuláltam neki, sokmindenkivel együtt! 

Ennyit tudnék hozzászólni az eddigi írásaidhoz! Worldpeace...

Előzmény: Törölt nick (9872)