AFCA 4 LIFE Creative Commons License 2020.12.01 0 0 26337

Szerintem ha egeszseges volt, hiba volt nem Traoreval kezdeni, de minimum behozni felidoben, mikor lathato volt Anthony szenvedese. Alvarest figyeltem, egetvero hibaja nem volt, viszont nagyon nem erzi a passzsavokat, sokszor ures levegoben tenfergett, es rohangált. Egy ilyen meccsen ez komoly hatrany. Ten Hag helyeben leulnek Onanaval beszelgetni, mert bar beismerte a hibajat, de ez egy eleg komoly betli volt tole,ami raadasul elkerulheto lett volna. A kapubol kijovetel egyebkent lathatoan komoly gyengeje, kaptunk mar ebbol többször is golt.

Blind hatvedkent meg rutinbol megoldja, a bajnoksagban elkavargat, de tetu lassu mar, komolyabb szinten egyszeruen nem eleg. 

 

De Ten Hag mellett is ul ket segito, akik nem hiszem el, hogy nem szolnak neki, hogy Tadic pl a 75.percben mar 10 meteren 15metert kap, es le kene hozni, ha akarunk valamit. Tok mindegy volt, de akkor legalabb ne a falabu Labyadot eroltessuk, mikor van Ekkelenkamp, Promes, vagy barki mas. 

Bosszanto vereseg volt, mert a Pool 6 pontot hozott rajtunk, mindosszesen 1 rugott gollal.

 

Mazraoui es Schuurs volt, meg talan Neres es Gravenberch, akit dicserni lehet, Mazraoui egeszen jo meccset tudhat maga mogott. Klaasen is harcos volt.