Rollei Creative Commons License 2020.12.01 0 0 119943

Nem tisztem védeni, meg különösebben nem is érdekel. De attól, hogy az egyik újság ezt írja, a másik meg azt, nem vagyok biztos abban, hogy bármelyik is megírja azt, ami valóban történt. A buziparti akár lehetett is, de akár nem is, nem tudom. Mondjuk a seggbekukit nem tiltja az alaptörvény, csak a házasságot nem ismeri el, azt meg nem hallottam, hogy a Szájer férjhez akart volna menni. Meg akár nővel is mehetett. Vagy akár csak beszélgetni is. :-))) Mindenesetre jó nagy faszság volt, amiért nem kerített otthonra valakit.

 

A józan eszemmel, meg némi tapasztalattal azt mondanám, hogy a parti az életszerű, valószínűleg így is lehetett, a buziságot sem tartom kizártnak, könnyen meglehet. De lehet, hogy csajok voltak szépszámmal. Az is tény, hogy kórság idején nem bulizunk, bár azt azért nem ártana tudni, hogy az adott időpontban volt-e kijárási korlátozás azon a helyszínen, és ha volt, akkor az csak a vendéglátóhelyen, meg nyílt területen megtartott összejövetelekre vonatkozott-e, vagy a magánlakásokra is kiterjedt-e? Már csak annyiban, hogy a józan ésszel ment-e szembe, vagy sértett-e valamilyen rendelkezést.

 

Ami nekem sántít, az a cucc, az nagyon életszerűtlen. Ha tudta hogy van nála anyag, akkor azt egy mondattal kimozogja mert se hozzá, se a ruházatához, se a táskájához nem lehet nyúlni. Később meg egy pössentésnél, vagy az utcán eltünteti, osztjóvan. Szóval nekem ez a második fele, a kábszer az nagyon életszerűtlennek tűnik, de mivel nem ismertek a tények, teljesen kizárni sem lehet. 

 

Azt sem tartom kizártnak, hogy tudták, hogy bulizni jár, ezáltal fogható, így rádolgoztak egy kicsit a dologra. És mivel egy buziparti önmagában a kutyát sem érdekli, meg indok is kellett a rendőri intézkedéshez, hát megfejelték egy kicsit valami anyaggal. Amit azért nem olyan nagy kunszt betenni valakinek a táskájába, vagy kabátzsebébe, főleg ha azt le is tette valahol.

 

Szóval ezeket nem ártana tisztázni, csak erre aztán kb. annyi esély van, mint a Floydra térdeplős rendőrnek a korrekt tárgyaláshoz demokrata bíróval fekete esküdtszék előtt.

 

Gyanítom, hogy a frankót kb. akkor fogjuk megtudni, amikor azt, hogy ki lőtte le a Kennedyt, meg van-e idegen civilizáció a naprendszerben. Addig meg mindenki magyarázza ahogyan tudja, meg akarja, aztán két hét múlva éppúgy nem érdekel senkit, mint ahogy ma már Greta Thunberg mosolya se meg a klímakatasztrófa se.

Előzmény: Rőth Sándor (119937)