Őszinte Ököl Creative Commons License 2020.11.30 0 0 36997

Mester, most írtam az előbb, csere lesz, olvassa el lentebb. 

Lemezjátszó, komolyabb deck, komolyabb cd-player, még jobb szalagos, hangfal..stb. csere is lesz. Tápszűrőt is szeretnék majd venni, kábeleket is. És mint írtam Klipsch és Dali-ban gondolkodok. Most egy hétvégi pecóba, ahová kb. kertészkedni járok, háttérzenehallgatásra (bütykölgetés mellett) bővebb jobb lenne a tákolmányom, mint egy Malone, Auna és többi gagyiság :)

 

Rendes otthoni rendszer az megint más, ott kimondottan zenehallgatás van. Odafigyelve a zenére, és akkor csak arra. Még nem jutottam el erre a szintre, na ja... mert más volt az első. Kocsi, kéró...stb. Meg ugye ott a másik drága hobbym, a tengeri akvarisztika (na most a jelenlegi akváriumom is 1 millió 200ezer, és még nem teljes! És ez csak az egyik akváriumom. Igen tudom, az akváriumjaim árából lehetett volna már jobb hangcuccokat venni.). Na meg ugye amatőr szinten zenélek is, azért a hangszerek, hangkártyák sem egy fagyi ára. :/ 

 

Nem keresek rosszul, de fiatalabb vagyok, simán a fia/fiaitok lehetnék. Majd idővel.. lesz minden. Mert azt elhiheti, hogy nem a JBL bluetooth-os hangszóró+okosteló kombóval tolom. 

Előzmény: Mono SE (36996)