Woland Creative Commons License 1999.09.09 0 0 44
Holgyeim & Uraim!

Atmeneti (ha ugy tetszik probaidore) visszaterek. Ennek legfobb oka, hogy a tobbi internetes politikai forum szinvonala rendkivul alacsony.
Van ahol meghitt csaladi korben hergeli egymast nehany paranoias HGY-alkalmazott (SZDSZ-honlap) masutt eszelos antiszemitak es szereptevesztesben szenvedo szakallas, baloldali radikalis ujsagirok mennek olre egy-egy kifejezesen. Itt viszont tovabbra is ismerosoket latok, akikkel van remeny a dialogusra.
Kevesebbet fogok hozzaszolni mint regen, ezt reszben a topikok veszes elszaporodasa miatt teszem igy, masreszt mert van jobb dolgom is ennel.
Mindenkivel nem fogok szobaallni, csak akit ismerek es aki ertelmes gondolatkozlesre kepes. Remelem a cenzura ezuttal nem szall ram, igyekszem majd a provokatorokkal kevesebbet torodni.
Tehat akkor, hogy kicsit ontopik is legyek, Bayer remekelt: nem csoda hogy GLaszlo ugy reagalt ahogy. Pedig naluk biza' mar tobb jo polgari-nemzeti ujsagiro is szerepelt a news room falan, egyszer peldaul nem mas, mint Csermely Peter cikket tuzte ki oda a helyettes Ervin, sot azt az epes megjegyzest is odaveste a lap ifju szerzoinek, hogy "...ifju titanok, tessek egyszer ilyet irni legalabb..." Persze, hiszen barmennyire is rossz velemenyem van a Nepszabosag derekhadat kepezo skribler tarsasagrol, az igaz, hogy jo szemuk van kiszurni a tehetsegeket. A tuloldalrol idonkent "le is vadasznak" embereket, a volt Pesti Hirlapos Bednarikot peldaul, bar o legyen a polgari oldal legnagyobb vesztesege.