Manoh Creative Commons License 2020.11.25 0 0 26320

"Tulajdonképpen félgőzzel is minden különösebb gond nélkül nyertünk".

 

Lényegében ez elvárható volt, ahogy a 3 pont is.

 

"Nem nagyon tudom eldönteni, hogy mi vagyunk ennyire jók, vagy csak annak köszönhető minden, hogy most alapvetően a mezőny második felével játszunk? Tudunk-e majd váltani, ha jönnek a rangadók és a BL-meccsek újra. Szerdán lehet, hogy kiderül."

 

Az biztos, hogy a mezőny második fele és közöttünk kell ekkora különbségnek lennie, hiszen az anyagi lehetőségek és ebből következően a játékosállomány ég és föld. Leginkább ilyen csapatok ellen az kellene, hogy a meglepő legyen, ha valamiért nem tudunk nyerni és nem az, ha magabiztosan nyerünk. Persze tudom sokszor ez nem így volt és azért én nem lennék biztos benne, hogy az idei szezonban is lesz hullámvölgy. Elvileg a dánok sem egy túl magas szint, de azért már magasabb és persze ma meglátjuk mire megyünk ellenük. Az Atalanta, Liverpool, Twente meccsek lesznek egyenlőre olyanok, ahol komolyabb vagy nagyon komoly ellenfél ellen kell majd bizonyítani. Ott kiderülhet, hol tartunk. Most már a Liverpool és az Atalanta is jobb formában van (ahogy mi is) és a Twente idén elég jó eddig. Váltani pedig tudni kell, sőt én igazából nem is szeretem, hogy ami az utóbbi években volt egyes bajnokikon "lötyögés" van és igazán csak a BL-ben tették oda magukat többen. Ez így nem profi.

 

"Most a két középső védő sem jött zavarba, de nem is nehezedett rájuk nyomás. Neres egyértelműen javul, ezt nem csak a gólja miatt írom. Gravenberch és Traore kimondottan jó volt, de nem vagyok biztos abban, hogy ezt komolyabb meccseken is mindig tudják hozni. Viszont, Ekkelenkampnak viszont egy ilyen ellenfél ellen meghatározóbbnak kellett volna lennie. Igaz, szerintem, ő 10-esnek jobb."

 

Neres valóban szerencsére kezd visszatérni. Hogy a védők most nem hoztak össze gólt szerintem elvárható volt. Gravenberch és Traore ezen a szinten már jók, innen kellene előrelépni. Ekkelenkampban egyetértek, ő meg ezen  szinten sem bizonyít eléggé.

 

"Labyad gyengébb ellenfelek ellen a saját posztján (10-es) elég. Hadd pihenjenek a jobbak."

 

Továbbra sem tartom elég jónak, de úgy látszik gyenge csapatok ellen elfér a pályán. Azért fiatalok fejlődése útjába nem tenném akkor sem.

 

"Daniloról nem tudok véleményt formálni, de Drommel szerintem is jó kapus. Nagyon jól jön ki, jól rugaszkodik el és a reflexei is jók."

 

Ellenünk meglátjuk mit tudnak. Azért remélem simán nyerni fogunk egy jó meccsen, ahol Drommelnek lesznek jó védései, Danilonak meg jó helyzetei/megoldásai.

 

 

 

 

Előzmény: nj (26319)