Datsyuk Creative Commons License 2020.11.25 0 0 169167

Szerintem van benne igazság de csak félig. Mármint nem neheztel Sancho Haalandra, de valamilyen szinten befolyásolja őt, hogy már nem ő az egyedüli szupersztár.
De inkább több minden összejött és ezért van / volt maga alatt.
Azért ahogy agymosi írta 2 éven keresztül hihetetlenül jól játszott és nagyon szokatlan, hogy nincs semmi hullámvölgy. Majd jött ez a Manchester sztori ami hónapokig húzódik + ő tuti követi a social mediát ami mentálisan eléggé megterhelő lehet(főleg ha 20 éves vagy és nem 26-30). Volt az a "bulis balhé" is amit felfújt az angol sajtó.
Nála idén inkább egy fajta görcsöt éreztem. Nem jöttek be a cselei, nem ő volt a húzó ember, ezért kapta a kritikát orrba-szájba (ugye fejben már rég Manchesterben van) lehet ezért mégjobban akart bizonyítani ami meg újabb rossz döntésekhez vezetett (pl. rácsavarodott a labdákra támadásoknál és nem passzolt).

Egyébként a héten olvastam egy Brandt interjút és ő is valami olyasmit mondott, hogy most már egyértelműen Haalandra van kialakítva a taktika és nem könnyű ehhez alkalmazkodni. 

Viszont amennyit kritizálom Favrét, meg is kell dícsérnem mert eddig nagyon jól rotálja a játékosokat. Szinte mindenki megkapja a pihenőjét és ez még fontos lehet a szezon közepe-vége fele. Mondjuk Hummelst, Guerreirot és Haalandot nehéz de remélem sikerül valahogy sérülés nékül. Ezért is fontos, hogy Reus, Hazard, Reyna, Passlack stb is megkapja a perceit mindig.

(Meuniert akár több pihenőt is kaphatna :D )

Előzmény: zorc09 (169165)