nj Creative Commons License 2020.11.23 0 0 26319

"Ez a mai meccs elég sima győzelmet hozott."

 

Tulajdonképpen félgőzzel is minden különösebb gond nélkül nyertünk.

 

"Nem volt rossz a játék de hiba volt elég."

 

Nem nagyon tudom eldönteni, hogy mi vagyunk ennyire jók, vagy csak annak köszönhető minden, hogy most alapvetően a mezőny második felével játszunk? Tudunk-e majd váltani, ha jönnek a rangadók és a BL-meccsek újra. Szerdán lehet, hogy kiderül.

Most a két középső védő sem jött zavarba, de nem is nehezedett rájuk nyomás. Neres egyértelműen javul, ezt nem csak a gólja miatt írom. Gravenberch és Traore kimondottan jó volt, de nem vagyok biztos abban, hogy ezt komolyabb meccseken is mindig tudják hozni. Viszont, Ekkelenkampnak viszont egy ilyen ellenfél ellen meghatározóbbnak kellett volna lennie. Igaz, szerintem, ő 10-esnek jobb.

 

"Most a legfontosabb hogy Klaassen és Mazraoui szerdára kiheverje a sérülést különben bajban leszünk....sőt ha még Antony sem lesz kész."

 

Antonyt még tudjuk pótolni, mert Neres egyre jobb. A három kezdő csatár akkor meg is lesz, más kérdés, hogy meccsdöntő cserénk már nem nagyon ül a kispadon. A másik kettő már sokkal jobban fog hiányozni.

 

"Labyad még ha ma elfogadható, jó is volt de nincs helye itt. El kellene adni. Klaiber meg csak ilyen meccsekre jó."

 

Szerintem, ez mindkettőjükre igaz. Labyad gyengébb ellenfelek ellen a saját posztján (10-es) elég. Hadd pihenjenek a jobbak.


"Ma néztem a Twente-PSV meccset is, tényleg jó kapus ez a Drommel. Ő lehet az egyik opció ha Onana elmegy. Danilot pedig nyáron azonnal visszahoznám és középcsatárként be is vetném"

 

Daniloról nem tudok véleményt formálni, de Drommel szerintem is jó kapus. Nagyon jól jön ki, jól rugaszkodik el és a reflexei is jók. Többet látok benne, mint Scherpenben. És talán a közösségi médiában sem gyalázott még minket gyerekkorában. :-)

Előzmény: Neeskens (26318)