Tu-154 Phd Creative Commons License 2020.11.21 0 1 27994

Hali MI ..!

 

https://hvg.hu/kultura/20201121_Meghalt_az_Omega_basszusgitarosa_Mihaly_Tamas

 

Tisztelet ,és megbecsülés NEKI ! Igazi gerinces Omega tag volt ,,nem úgy mint az kitaláltnevű kóbor jankó ,meg a többiek.

 

2014-ben játszott utoljára az Omegával, bár távozását Kóbor János csak 2017 áprilisában erősítette meg. Nem volt szép válás, mint írtuk, Mihály Tamás évekig perben-haragban volt anyazenekarával. 2017-ben úgy nyilatkozott, nem is tudja, tagja-e még a zenekarnak, mert nem hívták sem a zenekar jubileumi sajtótájékoztatójára, sem játszani az új Omega-lemezre, sem fellépni az évi végi arénás koncertre. Később a Fonogram-életmű átadására sem.

A konfliktus még 2015-ből datálódik, amikor Mihály Tamás bejelentette, hogy nem vesz részt korábbi társaival a felcsúti Pancho Arénában rendezett Omega-koncerten, mert nem ért vele egyet.

És emiatt a seggnyalás miatt lemondták a Svéd koncertjüket ,,Vagy lehet hogy lemondatták velük ?? Bár ezt nem hinném, hisz legendák voltak ,nem voltak rászorulva a fényestekintetű'tetű kegyeire . Azzal hogy kóborék beálltak  a kollaboránsok táborába nagyon le járatták magukat ,sok zenéjüket kedvelő fordult el tőlük. Én is imádtam az Omegát ,de 2015 óta  nem tartom gerinces bandának ,ezeket a seggnyalókat 

 

MIHÁLY TAMÁS nyugodj Békében 

 

Időd lejárt ,a földet elhagyod ,most bucsúzzunk tőled ..... a '''Gammapolis 1'''

 

https://www.youtube.com/watch?v=yRwhF28rd4U&feature=emb_logo