Ariel_500 Creative Commons License 2020.11.20 0 0 430

Hosszú és bonyolúlt volt a mai napom
Elöször is tegnap angiológus dr-nő
nagyon rendes szimpi, de látatlanban nem tud mit mondani, de midjárt ad időpontot
Adott,  2021 március :)

Ma mentem varratszedésre. Mindenki 8-ra megy hogy első legyen, ezt már tapasztalltam. Kényelmesen negyed10-re odamentem, persze voltak elüttem rendesen
Nővér kijön "jó reggelt  papirokat aki varratszedésre jött"
Fél10-kor jó reggelt :)
Egy férfi meg egy np bement gyorsan végeztek és már engem hivtak
Persze morgott a tömeg aki 8 óta ott üldögélt
Varratszedés semmi, de a kapcsoknál sziszegtem rendesen
Már csak 5 van, márcsak 4, márcsak 3.... mondta a doktor :)
Rendben is van ez szépen javul.nem is kell rá kötés. Tegyen rá legyen szives, mert a farmer meg friss sebbg
Beköttötte. Persze érzéstelen mert most megy bele a vér, persze püffedt mert megy bele a vér, szoval minden rendben. Háááát, ha beleszúrom az injekciós tűt és nem érzem....Most nem állok fel de majd beirom mit irt fel a láb püffedésére. Valami semmi, recept nélküli gyógyszer
Minden rendben!
Hazafelé boltba beugrottam és tűz haza

Idő múlva piros pöttyök a konyha kövén, aztán az előszobában, fürdőben, mi a franc ez
És érzem hogy valami folyik a lábamon
Vazze, átvérzett a farmerom, a zoknim, a cipőm is
Telefon körzetinek, persze nem foglalkozik vele mert lehet hogy varrni kell meg egyáltalán
Hiába mondtam hogy csak egy szorosabb kötés kellene, nem
Mentőt tudnak hivni hogy sebészeti ügyelet
Hagyjuk, be tudok magam is menni az SBO-ra
Ócska nadrág, egyik lábamon lyukas zokni és papucs :)

Bementem, SBO nem foglalkozik vele, menjek fel a sebészetre
OK felmentem, kicsöngettem a nővért, mondtam hogy "elvérzek" kötés kellene
Majd szól a sebésznek. Innen kezdve 2 órát várakoztam
Jött két nővér akiket ismertem a sebészetröl, hogy mi a helyzet
Vérfolt alattam annyira átvérzett a nadrágom, várom a sebészt.

Miért nem szólt?
Szóltam én annak a nagydarab nővérnek
Az a szemészeten van :)
Merrthogy sebészet és szemészet osztály most összevonva a covid miatt
Szoval az új nővér rátelefonozott a főorvosomra aki még bent volt, 8 perc és jött
Átkötötte, mondta hogy ez nem vér hanem savó éshát ez a szővetek felső részéböl jöhet, meg ugye a vérhigitó injekció
Azt kérdezte mióta vártam rá
Két órát
Nővérbáróság! Jót röhögtünk. Ez a fődoki nagyon rendes, humoros volt. Szerencsém volt vele
Nincs most jó kötszere de vegyek "sziget kötszert" a patikában
Különböző hosszúságokban van géz a közepén és öntapadós. Éppen nyitva volt még a kórházi patika, vettem párat
Harmadik emelet, hiába csöngettem a liftért, 10 perc és nem jött
Lemásztam szép lassan sziszegve
Földszint, lift ajtó nyitva, liftes csaj kint heherészik más nővérekkel és a bizt. őrrel
Nem szóltam be neki, pedig ráfért volna

A lényeg hogy minden rendben, javulni fog. Egyelőre ha hajlitom, nagyon fáj, ennyire még nem sziszegtem seb miatt
Még annyit, hogy ha mégis valaki bekerül a kórházba tervezett fekvőként, elötte 2 nappal covid tesztet csinálnak, csak úgy kerülhet be. Bejáratnál meg katonanő méri a hőmérsékletet

Bocs a hosszúságért
Jobbakat nektek!