himfy Creative Commons License 1999.09.06 0 0 28
Az utóbbi hónapok leggyomorforgatóbb újságírói teljesítménye volt Bayer Zsolti Napi Mao-cikke.Nem azért mert, az alaptétel (az SZDSZ olyan titkos szövetség, amelynek célja hogy a Rend képviselőit - Simicska, Boross, Orbán, Csurka et al - megroppantsa és tönkretegye) is csak pszichopatológiai nézőpontból értelmezhető, hanem főként azért, mert a legundorítóbb dolog, amikor a köpönyegforgatók moralizálnak.

Négy éve Zsoltika telesírta a Népszabadságot (!), hogy azért távozott a Fideszből, mert elege lett a Simicska-jelenségből, és hogy túl sok volt a párt körül a tikos üzlet és egyre több lett a testőr. Az erkölcsi megújulás szükségességéről papolt és Simicskáéknak tulajdonította a 94-es zakót.
97-ben újra visszatért a Fideszhez és azóta a legmocskosabb feladatokat végeztetik vele. Pártatlan kormányfőtanácsadói foteljából szórja a mostanihoz hasonló erkölcsi kinyilatkoztatásait. Egyszerűen gusztustalan, amit művel.

P.S. Valószínüleg soha semmiben nem fogok egyetérteni Ludwig Emillel. Mégis becsülöm következetes és elvszerű hozzáállását, amelyet ével óta képvisel Napi Maós, Magyar Fórumos publicisztikáiban. Inkább ezer elvhű szélsőjobboldali, mint egy elvtelen karrierista, aki bárkit hajlandó szembeköpni, akár saját magát is.