Nem hiszem, hogy annyira érdekelném az USA kormányát, hogy ide kukkantgassanak be. Mint ahogy a Hazai Egyesült Műselyemfényező és Gombbevonó stratégiai fontosságú műszálfestési technológiája vagy Orbán Vitya miniszterelnök aknakereső (minesweeper) játékban elért, az ország, sőt Európa jövője szempontjából igen alapvető fontosságú eredményei sem igazából. Szerintem. Az meg külön érdekelne, hogy honnan tudná meg az a nyomorult, hogy ki lapul a pancho nick mögött (pláne ha nem is saját nevemmel jelentkeztem be az - akkor még - Internettóba, hanem mint Manco Capac, foglalkozására nézve inka, meg ha igen, akkor elég gyakori nevemből - van vagy x ezer az országban, pedig nem Kovács János -, most melyik is az, aki én vagyok. Szóval paranoid tévképzeteket tessék félretenni, zsigeri Windows-utálatot szintén, és kicsit gondolkodni.
Ja, van némi fogalmam az adatbázisokról. Például tudom, hogy legalább meg kell adni egy sztringet a lekérdezéshez. Gondolod, hogy a felsorolt X milliárb adatból (nevek, címek, felkeresett URL-ek) kilistázva válogatnak, találomra ráböknek, vagy valami sámánnal kikerestetik (pl. ingával) a pancho nevet, és a hozzá társuló szemetet? Ja, emellett nem valószínű, hogy pancho KFT néven nyitok vállalkozást, ha nyitok, és ez nem eme hír miatt lenne így, annó leírtam egy bemutatkozás topicban, hogy tök véletlen esett erre a nickre a választásom. Másrészt nem hiszem, hogy a közeljövőben a magyar veszélyre tekintettel Amerikában ezerszám kezdenének magyarul tanulni a védelmi egyetemeken (ma se túl sokan beszélik odaát). Szóval az én nyugodt alvásomat nem zavarja.