O_xi Creative Commons License 2020.11.18 0 0 topiknyitó

Hello

Szeretnék érdeklődni, hogy mennyire érvényes az a közgyűlés (közgyűlési határozat), amiről sem a két hitelesítő sem a levezető elnök nem kapott sem betekintésre, sem ellenjegyzésre „jegyzőkönyvet”.

2020 augusztus 26.-án tartottuk a közgyűlést, mai napig nekem, mint hitelesítőnek nem érkezett ellenjegyzésre jegyzőkönyv.

Levezető elnöki tisztséget az egyik lakótársunk látta el, míg a jegyzőkönyv vezetője a közös képviselet alkalmazottja volt. Közös képviselő évek óta nem hajtja végre a közgyűlési határozatokat, illetve azt csinál ami neki tetszik a számláinkkal. Határozatunk szerint minden épület külön-külön gazdálkodik és van egy közös számlánk arra, hogy a közös kiadásokat tudjuk fedezni. Sajnos ez nem így történik. Számláinkról részben egy régi szerződés miatt egyes szolgáltatókat csoportos beszedési megbízási formában teljesítjük, többi szolgáltatóra a közös képviselő nem hajlandó szerződést kötni. Több mint egy éve a régi SzB elnökünk lemondott, de a banki aláírási joga megmaradt, mert erről sem tartott a képviselő szavazást, és Ő sem járt el a banknál.

Körülbelül ezek a nagyobb problémáink.

Szeretném kikérni a véleményét.

Előre is köszönöm.