diginewl Creative Commons License 2020.11.18 0 3 23418

Az alap polikarbonát, és fa. Hol ez hol az - a felső szinten osb lap lesz.

Kavicságy a Noch habos mössmer kavicságya.  Alagútban, ahol nem látszik ott 3mm-es zöld xps lap van a sín alatt. A sín, váltók piko síncsavarral vannak rögzítve (talpfa kicsit nútolva, így belesimul a csavar - igen az összeset nutoltam :) ). Azaz fémalapú, oldható rögzítéssel oldottam meg a rögzítést :)

Ha majd egyszer a Noch kavicságya elbomlik, akkor csak felszedem a síneket, aztán újra lerakom más technikával. Rombolás nem lesz, mert csavarozva van minden. Ha jól emlékszem azt mondtad, ha elkészül unatkozni fogok - látod, már előre beépítem a későbbi munkalehetőséget. :)))

 

Egyenlőre nekem nagyon tetszik ez a szabályos Noch ágyazathab, és nagyon csendes is rajta a forgalom. A saját ágyazatkövével javíthatók rajta a hibák, sima hígított faragsztóval. A sínbetáp forrasztást is fektetés után teljesen elrejtve lehet forrasztani a sínre alulról, azaz láthatatlan lesz. A síncsavarok - itt középen - a képen is látható, egy kis sínkaviccsal szépen eltüntethetők. Egy amatőr szintjén szerintem ez az "otthonra elmegy" kategória. Magam nem tudnám ilyen szép szabályosra megcsinálni az ágyazat oldalsó lecsapását.

 

Előzmény: jelzo (23417)