ds9 Creative Commons License 1999.09.03 0 0 56
Én még nem láttam az interjút, de felvettem, mert érdekel. Ugyan nem szeretem Friderikuszt, de úgy nem lehet nem szeretni valakit, hogy nem nézzük meg, mert akkor ugyanis elég nehéz véleményt alkotni, hogy miért is az ellenérzés.

Nekem a műsorai mindig is magamutogatónak tűntek és öncélúnak és valahol a vendégeket is csak a saját megcsinálására használta fel ( igaz néha voltak jó kérdései is, de a nagyrésze, nekem legalábbis nagyon erőltetett volt ).
Múltkor belenéztem egy ismétlő válogatásba ( amiben a Horn is volt ), hát annál nagyobb öntömjénezést még nem láttam. Számomra a leggusztusnélkülibb az volt amikor saját magával szemben elkezdte simfölni Jay Lenot, hogy az milyen sekélyes, semmitmondó és erőltetett.
Jay Leno !!!
Mert ő ( Fridi ) persze nem az, hanem mélyenszántó, természetes és eredeti.

Erről jut eszembe ( gondolom sokan nézik a CNN-t ) na most még az MTV-s korszakában volt egy spotja ahol egy ilyen színházteremben ült ( a színpadon ) és alatta vágóképek mentek, a végén pedig egy nagy Shure mikrofon és a végén mond valami jót.

Na most az egész spot az egy az egyben a Larry King shownak az egyik spotja volt tükörbe megcsinálva, na ezt nevezem kreativitásnak.
A különbség csak az volt, hogy Fridi dumája a végén nem volt olyan jó, míg Larry Kingé a következő volt: Többen kérdezik, hogy tudom-e hogy mi lesz a következő kérdés ? ( vágás ) Fogalmam sincs.

Na most szerintem, fridinek nem Davis Letterman vagy Jay Leno és Larry King ötleteit kéne ellopnia, hanem kéne csinálni sajátot.
Mert sztárokat mindenki meg tud hívni az nem tehetség kérdése, hanem a pénzé, senkinek se legyen illúziója, hogy fridi miatt jönnek.
A pénz miatt jönnek.
Lásd még Meciar és az autópálya avatás Claudia Schifferrel és G. Depardieau-vel.

Vicc az egész. Na most én legalább megnézem a műsorokat, tehát nem arról beszélek, hogy utálom és nem nézem. Szoktam nézni.

Arról meg, hogy ki buzi és ki nem az hidegen hagy. Elton John is bevallotta George Michael is, ennek ellenére nem lettek kisebbek ( vagy nagyobbak ) a szememben.
De legalább nem adták elő a roszz csajozós dumájukat a Tv-ben, mint F.