Duda Creative Commons License 1999.09.03 0 0 222
Nos KV amit irsz azt jelzi, hogy hujek kozottunk is vannak.

"Magyarán ki az a bolond - függetlenül attól hogy fehér vagy fekete - aki havi 5-10 ezer forintért napi 8 órában 22 munkanapon át dolgozik?"

Azert 5-10 ezerert kevesen dolgoznak, mar a troger napidija is minimum 1000Ft naponta (20-22eFt havonta). Masreszt ha nem eri meg, akor lejjebb kell vinni a segelyt, hogy megerje.

"egyetértek azzal a (kb. 1 méterrel lejjebbi) véleménnyel, hogy e gazdasági okokból fakadóan a cigányok számára két megoldás lehetséges: vagy gyereket ?gyárt? és él a segélyekből vagy lop, csal, rabol... "

Nos ezt kellene, hogy surgossen kiverjek a fejukbol. Sot a masodik megoldast akar en is szivesem kiverem belole. A megoldas: felvenni a tobbseg eletmodjat es beilleszkedni munkaval tanulassal.

Mellesleg egy csomo magyar ember van aki szegeny megsem alternativa a torvenyenkivuliseg. (Mert az nem lehet az. Ezert van a rendorseg, meg a borton.) Aki meg nem ert semmihez, az ne akarjon ugy elni, mint aki tanult, diplomaja van, jo helyen dolgozik, megbecsulik. O fog szarabbul elni es ez igy termeszetes.

"Itt jegyezném meg, hogy az a vállalkozó, aki nem ad számlát, nem jelenti be az alkalmazottat, hamisítja a bort ... stb. ugyanúgy LOP"

Ez teny utalom is az adocsalo vallalkozokat. De azert erzek nemi kulonbseget ha tobb adot kell fizetnem es ha betornek a lakasombe, meg kest nyomnak a torkomhoz megoldasok kozott. (Bar az elsot sem szeretem) Szoval az eloskodoket nem menti fel, hogy mas is lop. Az is helytelen, meg amit o csinal az is. Nem tudom mit nem lehet ezen erteni?

Megjegyzem, hogy a ketkezi munkabol sehol a vilagon nem elnek joletben. Maximum innen ugy latod. De ok azt ugyanugy szarnak elik meg.