Tu-154 Phd Creative Commons License 2020.11.14 0 0 7909

Hali Grisa ! Hali MI ...! 

 

Mivel erősen kötődünk MI is a Szovjet társadalomhoz ,mi sem természetesebb a megemlékezés,és nem köpködünk hátrafelé ,és hazudjuk le a múltunkat  .

Heeeej pedig mennyi párt titkár meg KISZ titkár ,,meg 19-es vöröskatona unoka ,hogy szeretné végképp eltörölni a múltat ,,De hát nem tudják ,és bizony az emberek szemében a köpönyeg forgatók ,neméppen a legmegbecsültebbek közzé tartoznak. Pedig csak egyszerűen ezzel kellene együtt élniük ,és nem szemen köpködni az apjuk ,anyjuk ,és saját maguk kommunista voltát.

Roza luxemburgnak ( 1871-1919 )- például ma is szobra van Németországban ,úgy mint Ernst Thälmann-nak is , a német és a nemzetközi munkásmozgalom kimagasló vezetőjének, a Németország Kommunista Párt főtitkárának.De Marx ,és Engelsz is megbecsült emlékekkel él a Német nép emlékei között ..Ma is Van Marxdorf ,és Engelsdorf is ( Marx falu ,Engels Falu )-

Utcák Terek,Intézmények  vannak elnevezve róluk ,és a Németeknek eszük ágában sincs köpködni ,meg komcsizni ,meg leverni az utca táblákat,mint az az idióta Győri polgármester tette  ,meg szobrokat eltávolítani ,,Például a Mi Reiner Szibériai barátunk is a Thälmann utcában lakik .Ami az NDK-ban is Thälmann utca volt .

Ez az utálom a régmúltat ,meg a történelmet csak a kis stilű tolvajgeci bandának a beszűkült gondolat világa .De ezen a történelem nem tud változtatni ,,mint ahogy azon sem ,hogy orbánviktor KISZ titkár volt ,meg a deuchtompika is,meg az áderjankó is,meg a köteles kövér is az MSZMP munkatársa volt,vagyis KOMMUNISTÁK voltak ,a fent nevezett Németek ELVTÁRSAI  ...

Előzmény: grisin100 (7908)