BZoltan Creative Commons License 2020.11.12 0 0 81881

Sose mondjuk, hogy valami teljesen lehetetlen :) Ha a dílernek van valami irgalmatlan jó csókosa valami orosz oligarchához vagy egy arab sejkhez, esetleg egy kínai nagyhalhoz akkor simán el tudom képzelni, hogy két raklapnyi 300-400 eurós bor el tud tűnni egy csatornán, hogy majd az oligarcha/sejk/párttitkár ebben fürödjön, ezzel korrumpáljon vagy ezt locsolja a litván kurváinak a csöcseire. Én láttam az Umm Al Quwain egy hercegének a borboltját. Ennél sokkal drágább cuccokból volt ott végeláthatatlan polcokra.


De ezek a csatornák nem olyanok ahonnan legendaépítő hírek jönnek ki. Ezek kereskedelmi fekete-lyukak ahonnan max pénz jön ki. Én is adhattam volna el egyiptomi milliárdosnak raklapnyi juhfarkot. És akkor mi lett volna? Átverni úgysem merném, mert kicsontoz, ha árában adom el akkor meg eltűnik a bor és nem épül a legenda.

A Szepsy tanácsadói kókler, balfaszok akiknek fingjuk sincsen arról, hogy hogyan kell luxusmárkát építeni. A Szepsy család pedig naív balek.

El lehet patintani 2000 palack bort majd egymillió euróért... de ez nem márkaépítés. Az meg, hogy mondjuk Brad Pitt egy évig a házibulijain Szepsy bort igyon és azzal fotózzák a paparazzik többe kerülne mint az a két raklap dűlős aszú.

Előzmény: shiraz2 (81880)