Törölt nick Creative Commons License 2020.11.11 -4 0 9768

Előre tudtam hogy az egészből csak erre az 1 mondatra fog valaki baromságot írni. Nagyon sajnálom, hogy senki nem akarja megérteni azokat, amiket itt írtam, és hogy inkább el akarjátok tüntetni az üzijeimet, meg engem. A sok mínuszolással semmit se értek el. Ez egy olyan világ, ahol az élet majdnem minden területén a kisebbséget kell követni, a kisebbség cselekszik helyesen, a tömegeket tilos követni, mert annak nem lesz jó vége. Elég megnézni az európai történelmet. Egész életemben kerültem a tömeg követését, ezért vagyok még életben. Ha a tömeget követtem volna, kb. 12 éve halott lennék.
A retró témában a vevők világszerte arra nem voltak képesek, hogy ne adjanak évről-évre egyre többet az egyre öregebb cuccért, legyen az Plus4, vagy bármi más, ezzel a kereskedőknek segítettek, hogy 3-4 évente megduplázhassák az árakat. Ezért tartunk most a 2006-os árak 8-10-szeresénél. Pedig nagyon egyszerűen alacsonyan lehetne tartani az árat azzal, hogy ebayen mindenki csak 1-szer licitálna (majdnem mindent 1 €-ról indítanak), az utolsó 5 mp-ben, így nem vernék fel a vevők egymásnak az árakat. Így még mindig csak a 2006-os ár kb. duplájánál tartanánk. A kereskedők mindjárt eltűnnének mindenhol, ha azt látnák, hogy senki nem ad sokat semmiért. A sima retrósok arra nem képesek, hogy ebben összefogjanak, jó nekik a 8-szoros ár. Értelmetlen és irreális, ha olyan dolgok ára folyamatosan erősen nő, amiket 1000 számra lehet bármikor venni a neten, és még most is sokkal több van mindenből, mint a kereslet, legyen akár Plus4, C64, Amiga 500.
Továbbra is érdekel minden jó bővítés 64 KB-os C16-hoz, meg Plus4-hez (bármikor vehetek ilyet), de csak reális áron, mert erről akartam beszélni, ebből indult az egész.

Előzmény: kisbetu (9766)