BZoltan Creative Commons License 2020.11.10 0 0 81825

Szerintem rosszul emlékszel. Az amit a Józsi abban a videóban hatalmas nagy baromságokat mond. A whataboutism pedig ősi bolvesik trükk :) Az, hogy a Ráspi mekkora kapitális pöcs az nem teszi hitelesebbé Pistabácsit.

 

A Királyudvar sztori pedig a napnál is világosabb.  Istvánunk bizony a Királyudvarhoz érkező vendégeknek bizony-bizony a saját borait mutogatta. Pistabácsi bizony, kőkeményen a Királyudvar erőforrásait és infrastruktúráját felhasználva futtatta fel a saját márkáját. Ez tény.. és ez az olyan tény amiért mondom, a világ civilizáltabb részein bíróság elé szokta a munkaadó vinni az ilyen etikátlanul viselkedő alkalmazottját, a kevésbé civilizált részein pedig úgy megverik, hogy összeszarja magát. Pistabácsinak mindig is jó szokása volt más farkára verni a csalánt... amikor a Somlón a milliárdos vállalkozónak is nagy bölcsen a teraszosítást tanácsolta meg a száz éves fák kivágását akkor is kijárt volna neki egy akkora saller, hogy az uzsai bazaltfal adja a másikat.

 

Hitelesnek pedig azt tartok amit akarok és kamunak is azt nevezek amit annak tartok. Bár tudom, hogy pipacsvirágos szép hazánkban ha valaki nem borul le a szekértáborok félistenei előtt az jellemzően meg szokták próbálni eltaposni. Ha valaki nem ereszt maga alá Pistabácsi megható történeteitől akkor az eretnek akit meg lehet köpködni. Ilyen ez... de mondom, egyszer beszélgess el néhány hegyaljai borosgazdával.

Előzmény: joskabacsi (81823)