rynobaremi Creative Commons License 2020.11.09 0 2 30

Sziasztok,

 

Igen.. én is belefutottam, és igen, sajnos én is akkor találtam csak rá a fórumra, mikor már elkezdte a 'munkát' és gyanús lett.

Először is, hogy más könnyebben megtalálja majd ezt a fórumot:

- én ezen az oldalon keresztül kértem ajánlatot: https://parkettaszaki.hu

- erről a számról kaptam hívást: 06-30-948-8909

- és ezt az oldalt találtam a szám alapján: https://www.kkvnet.hu/hu/mikro-kisvallalkozas-startup/parkettapadloszonyegpvcparkettazas-budapest-es-vonzaskorzeteben-lamberiazas-budapestpadlo-lerakasparketta-lerakasszonyegpadlo-lerakas - ahol végre meg lett a neve is, Szűcs Sándor

 

Hála az égnek, hogy 'csak' 20nm szalagparketta felújítást bíztunk rá első körben, nem pedig a 3 szobát egyszerre.

Azt mondta, 2 nap alatt végezni fog -minden gyorsan megy, mindenre ezt mondta-, az én kérésem csiszolás, kevesebb, mint 1nm parketta cseréje, pácolás, szegélyezés és matt lakkozás volt és persze hézagtömítés..

Első nap megérkezett a már többször is említett szintén 'hasznos', ló***** fiával, akinek még egy nyomorult köszönés sem volt képes elhagyni a száját, egyébként meg biztos menő gyerek..

Itt töltöttek bruttó 2 órát, majd elment, hogy megpróbál szerezni ilyen parkettát, de húha, nem tudja, honnan fog, ez volt 9 órakkor, majd 2 óra körül felhívott, hogy nem sikerült, de másnapra lesz, délelőtt érkeznek- ok, tehát 1 nap csúszásban vagyunk, ami elég fontos volt, mert bútort vártunk 3 napon belül, amit nem tudtunk volna tárolni.

Megérkezett a 2. napon, amikor sikerült neki a felpöndörött -ezeket szerettem volna cseréltetni- darabokat leszögelnie -mikor rákérdeztem, hogy akkor itt csere nincs, csak szögelés,, akkor azt mondta, volt amit kicserél, SE-, illetve felhánynia a parkettára 1 réteg pácot, hengerrel, nagyon foltosan -feltételezem, sose csinált ilyet..-, mikor később küldtem neki fotót, hogy mennyire borzasztóan néz ki, közölte, hogy akkor SZERINTE még 1 réteget rá kell húznia. Addigra már kidobta az aznapi hengert, és a szemetet sikerült a társasház 2 ajta között hagynia, amikor erre rákérdeztem, miért hagyták ott a szemetet, képes volt azt válaszolni, hogy nem találták a szemetest, mire megkérdeztem, hogy akkor miért nem szóltak, akkor közölte, hogy a GYEREK nem találta, a gyerek 20+..

Számára utolsó napon a másik 'gyerekkel' jött, aki még nagyobb tahó volt, mint az előző, vele sikerült letenniük a botrányosan hullámos szegélyt, és még egy réteg pácot felhányni, hasonlóan igényesen, itt már a hajam égnek állt, mondta, hogy aznap nem lesz elérhető, de másnap jön. Kérdeztem, mégis 1 nap alatt hogy fogja megoldani a hézagtömítést, és a 3 réteg lakkot, a szokásos válasz jött, az már gyorsan megy, ezen a napon már direkt idegesítettem és folyton mentem a nyakára, hogy mit csinál, hogy csinálja.. A 3 nap alatt körülbelül 5 órát töltöttek itt, és a megbeszélt összeg felét kérte el, aminek szintén mondjuk a felét anyagra költötte, úgyhogy mi 'olcsón' megúsztuk ezt a trehány, se emberi, se munkának nem nevezhető valamit. Aznap este küldtem neki üzenetet, hogy köszönjük a munkáját, de soha többé ne jöjjön. Befejeztük magunknak, felszedtük a szegélyt, amikor is kiderült, hogy egy kábelt is sikerült elvágniuk, amiről gerinces ember lévén nyilván nem szólt. 

Remélem, a perek ellene jól sikerültek, és azt is remélem, hogy ezzel a hozzászólással sikerül másokat még időben figyelmeztetni.