vermont6 Creative Commons License 2020.11.05 -2 0 592667

"Nem, de félreáll, rendőrt hív, és zárva tartja az ajtókat, amíg a yard odaér."

Akkor meg azért perlik a buszsofőrt, meg a "sunyi szar BKV/BKK-t" mert "bezárja az utasokat" meg korlátozza a személyi jogaikat. 

 

"A sunyi szar BKK-BKV meg ne lapitson, dolgozzon ki erre vegre tisztességes, működőképes protokollt."

Biztos vagyok benne van hasonló helyzetekre protokoll. 

 

"Ez addig fog menni, amíg valaki ezeket a cégeket szarrá nem pereli, hogy hogy nem képesek az utas biztonságot fenntartani."

Az ellen mit lehet csinálni, hogy felszálljon a bűnöző? Várom az ötleteket! Lehet kártérítési pereket indítani, ha mondjuk a putris cigány orrba ver a buszom, de aztán ha meg is ítélik, azt mondják majd, hogy a kártérítést hajtsd be az elkövetőn. 

 

 

"Ha kell TEK -esekkel + kalauzzal bárhogy is mert a cigány terrornak nem szabad engedni, de a nem cigány suttyó, gyökereket is le kell a járművekről rugdosni."

Tehát az összes buszra/trolira/villamosra/metrókocsiba/hévre/libergőre... vezényeljenek ki tekeseket, + még a volánra meg a mávra is. 

:)

Komolyan gondolod? Ez kb. olyan demagógia, mint azt komolyan gondolni, hogy minden ember mellé állítsanak egy rendőrt. 

Ja, meg a buszról lerugdalásról annyit, hogy rengeteg ilyen történt, és akkor hirtelen előkerül egy csomó önjelölt jogvédő aki kamerázza a dolgozót, hogy "fel lesz jelentve" "mi a száma" "hatalmi túlkapás/erőszak", persze az előzményeket szigorúan nem említve. 

pl: https://bkvfigyelo.24.hu/2011/08/16/folytatas_lerugtak_a_villamosrol_az_utast_a_biztonsagi_orok_video/

 

 

Előzmény: oregbeatsuhanc (592664)