Gyenyi Creative Commons License 2020.11.02 0 0 26294

"Ezeket a "minimum"-okat felejtsd már el, én ilyet nem írtam!"

Igazad van. Szerinted döntetlent érdemeltünk volna. A lényeg az, hogy azt a meccset nem lehet példának felhozni arra, hogy rosszak voltunk. Én inkább úgy fogalmaznék, hogy nem érdemeltünk vereséget, ami kb ugyanaz. Mert, ha az az öngól nem lett volna, talán még te is elismernéd, hogy döntetlen szagú meccsen kicsit közelebb álltunk a győzelemhez (kapufa, gólvonalról mentett labda, több kapusmunka és mindez a pocsék cserék ellenére). De az öngól megvolt. Így csak az marad, hogy nem voltunk rosszak.

 

"Traore gólpasszt adott oly módon, hogy direkt a kapufára fejelte a labdát"

Ezt ki mondta? Ahogy Brobbey góljához is köze volt Neresnek (sőt, szinte több, mint Brobbeynak), még, ha nem is gólpassznak szánta kapufáját, azzal, hogy Traore nem fölé fejelt, ha nem is tudatosan, de hozzájárult Klaassen góljához. Hivatalosan egyik sem volt gólpassz, mint ahogy Klaassen kapufa 11-ese sem. Pedig milyen szép lenne, hogy góllövő Klaassen, asszist Klaassen. :)

 

"Vagy többen járnának ide, pl. Manoh gyakrabban írna."

Ezt nem értem. Azért nem ír gyakrabban, mert túl sokat vitatkozunk? Szálljak ki 1-2 hónapra, hogy aktívabb legyen? Kipróbálhatjuk.

 

Még a holnapi korona meccsről. Taylor is hiányzik és Kotarski is.
A te kezdőd is elmegy, de lehet, hogy jobb lenne Mazraouit hátul hagyni, Timber legyen Schuurs párja, és Martinez Blinddé. Úgy tudom, Huntelaar edzések után 11-eseknél egész jól szokott védeni. De azért jó lenne, ha reggel még egy kapus és legalább néhány játékos még elrepülhetne. Bár, ha az a kapus Stekelenburg lenne, akkor őt hagynám inkább a kispadon. Mikor védett utoljára tétmeccsen? 2 éve?

Előzmény: nj (26291)