kibuktatás Creative Commons License 2020.11.02 0 0 9933

T. Nyakfogom! Amiket leírtam, azok kész tények! Az igazságot nem lehet eltitkolni!Na ezt altatták el 25 éven át! Egyáltalán van fogalmad róla?                                                                                   

 

A korrupt cégbírónak a "kötelező" büntetőfeljelentése mellett azonnal el kellett volna utasítania a szarházi Balázs László bejegyzési kérelmet! Magyarán, innentől kezdve nem lehetett volna tovább!                                                   

 

 

Dr. Gál ILONA cégbíró HIVATALOS SZEMÉLY!„A Be. 171. § - ának (2) bekezdése szerint a hatóság tagja és a HIVATALOS SZEMÉLY KÖTELES A HATÁSKÖRÉBEN TUDOMÁSÁRA JUTOTT BŰNCSELEKMÉNYT - HA AZ ELKÖVETŐ ISMERT, ANNAK MEGJELÖLÉSÉVEL - FELJELENTENI. A feljelentéshez csatolni kell a bizonyítási eszközöket, ha ez nem lehetséges, a megőrzésükről kell gondoskodni.E rendelkezésből az következik, hogy az irreleváns információk kiszűrésének az időpontját követően a releváns adathalmaz további elemzése is szükséges ahhoz, hogy a feljelentés megtételéről történjen intézkedés..."„KÚRIA 13/2012. számú büntető elvi döntés….13/2012. számú büntető elvi döntésI. Hivatalos személynek az minősül, aki a közhatalmi és államigazgatási feladatokat a jogszabály alapján e feladatokkal megbízott szervnél látja el [Btk. 137. § 1/I. l) pont].„2. A FELJELENTÉSA BE. 171. §-A ALAPJÁN BŰNCSELEKMÉNY MIATT BÁRKI TEHET FELJELENTÉST. A FELJELENTÉS KÖTELEZŐ, HA ANNAK ELMULASZTÁSA BŰNCSELEKMÉNY. A HATÓSÁG TAGJA ÉS A HIVATALOS SZEMÉLY, TOVÁBBÁ, HA KÜLÖN TÖRVÉNY ELŐÍRJA, A KÖZTESTÜLET KÖTELES A HATÁSKÖRÉBEN TUDOMÁSÁRA JUTOTT BŰNCSELEKMÉNYT - HA AZ ELKÖVETŐ ISMERT, ANNAK MEGJELÖLÉSÉVEL - FELJELENTENI. A FELJELENTÉSHEZ CSATOLNI KELL A BIZONYÍTÁSI ESZKÖZÖKET, HA EZ NEM LEHETSÉGES, A MEGŐRZÉSÜKRŐL KELL GONDOSKODNI.”!!! Nem férhet kétség ahhoz, hogy a CÉGBEJEGYZÉS ELŐTT MINDEN BIZONYÍTHATÓ VOLT!