VV Creative Commons License 1999.08.30 0 0 824
hali!
végre megindult a szavak ááááááradata! ;-)))
egy-két dologhoz a hozzáfűznivalóm:

Jockey-val (is ) kapcsolatban:
nagyon régóta ismerem, de nem nagyon mély a barátságunk, inkább csak olyan szintű, hogy amikor összefutunk, köszönés, hosszabb-rövidebb beszélgetés, stb. gondolom, a nevem sem tudja...
a klubban szoktunk sokat beszélgetni, meg a metronómban, meg régebben, amikor az europarkban dolgozott. én ugyanis arrafele lakom.
szóval jó fej, én csípem, de tényleg tud olyan dolgokat mondani, amiktől vagy a hátadon feláll a szőr, vagy a mondat befejezésekor már ki is derül, hogy akár az intercom is szponzorálhatta azt...
mellesleg, kedves Insight: ez a "Biztos vagyok benne hogy az Ervinnek..." kezdetű mondat nagyon olyan szintű volt, mint amikor az ovisok mondják egymásnak, hogy: bibiii, a barátomnak megvan az összes diznishomokozóforma, és nektek hozzá képest semmi nincs...
szerintem nem idevaló mondat volt. én sem dicsexem azzal, hogy melyik haveromnak milyen gyűjteménye van. nem az enyém.minek tegyem akkor?
tökre sajnálom, hogy nincs olyan övem, mint andynek 89-ben volt, meg 2x2 cm-es Dave koncert trikó cafat, ami abból van, amit 93-ban bedobott közénk... :-))))
mindezek mellett irigylem, hogy el tudta érni velük kapcsolatban, amit akart és sokminden megvan neki, sok helyre eljutott. és bár nem ettől igazi rajongó az én szememben, de mindenképpen az! jóindulatú, rendes gyerek, csak néha kicsit "félrebeszél". ;-)
mellesleg senki nem bántotta a ruháját. csak példára jött ellenpélda. ennyi. de ahogy elnézem, te igénytelenezted le. >:-> goni vagyok, mi?
a HDMFC pedig szerintem teljesen jó, mert a the névelőt nem szokták rövidíteni, max kiírják hogy the DMFC. én még ilyet nem láttam.
a dolog nem ezen múlik. de majd utána nézek, mert roncsabáncsahasogassa ez így a szememet. :-)
magyarul ha ilyen nevet idézünk, nem írjuk ki, hogy a the hungarian depeche mode fan club. ez olyan, mint a cd lemez. az is ugye kompakt lemez lemez...
bocsi, nem bántó szándékkal írtam...

MarK:
köszi a bizalmat! ahogy kész a human nature oldal, elkezdem. kb két hét múlva lesz meg. de azért addig a tartalommal kapcsolatos ötleteket várom. írjatok plíííííííz! ja, ha valamit láttok, követendő példaként designban, jöhet a link. szóval csináljuk együtt. én csak összerakom.
ja, a domain név már megvan, de egyelőre hozzám mutat, mert valamit kellett adni linknek. ha lesz valami html valamelyik szerveren, akkor átírom a linket. szóval: www.depechemode.ini.hu :-)
ha van jobb ötletetek, akkor az lesz. egyelőre erre gondoltam. de a subdomainnevet még átírhatjuk.
ide írjatok: percze.zoltan@ln.matav.hu és eclectric@rocketmail.com vagy a topicban vitassuk a dolgokat.
a Z magazint én is nagyon szerettem és kiakadtam tavaly nyáron, mikor megszűnt. jobban csíptem, mint a Wantedet. több számomra érdekes dolog volt benne, mint ebben.
wow! köszönjük Shape remiksz lehetőséget! :-)

Insight: a bólogató kutya hasonlat nem volt egyszerű! :-)))))))))))
ott leszünk legközelebb! ( persze, ha ezek után nem tiltasz ki! ;-) )
nnna, remélem senkit nem bántottam meg.
sziasztok,

VV