informer0707 Creative Commons License 2020.10.31 0 0 307

Látom, nagyon vidám a hangulat, hát gyorsan le is hűtöm: feleségem KORONAVÍRUSOS volt, ezen a héten szerdán kezdett dolgozni másfél hét betegszabi után. Persze még a múlt héten levett második tesztje is POZITÍV volt, de elvileg már letelt a 2 hét a tünetek jelentkezése óta, ezért "Már nem fertőz!" felkiáltással visszaküldte a háziorvos dolgozni. A munkahely óvatossága miatt egyelőre persze Home Office-ban nyomja, de pl. BKV-n utazhat(na) nyugodtan.

 

Mi, mint többi családtagok elsődleges kontaktokként karanténba kényszerültünk, ennek szerencsére már vége. Nekem a múlt héten levett első tesztem ugyan NEGATÍV lett, de biztonsági okokból még engem sem engedett be a melóhely dolgozni, szóval ezen a héten meg a két következőn szintén Home Office. És folyamatban van nekem is a második teszt, szerdán vették le, lehet, hogy az már pozitív lesz...

 

Tudom, hogy egylambos urat megitatták a csodalötyivel az élienek, de azért megfelelő óvintézkedésekkel fogadom (maszk, távolságtartás, stb.), mert ha ő nem is kapja el a kórságot, azért nem lenne szerencsés, ha pl. továbbvinné kinek-nek.