agyba Creative Commons License 1999.08.29 0 0 42
Nos, látom nem fulladt volna érdektelenségbe a rendezvény. Az hülyeség, hogy a fellépők sem tudták, hogy játszanak-e.
Íme a tervezett program (most már csak sajnálni lehet, hogy mikről maradtunk le):
péntek: megnyitó, blues szám, Bunge Running, Plastik Ohara, Drums, Dj-k, Placidy, Balaton, Tereskova, Paparazzi
szombat: Lois Legs, Malacka és a Tahó, Miazma, Mellszépségversen (jó lett volna mi?), Negyvenkettő, Műszaki Hiba, Come the B, Ági és Fiúk, Morpheus, ef. Zámbó HDB, Korai Öröm ütősök

És: a Traubinak (akár az igazi, akár nem) nem kell bekapnia semmit sem, mert ők tehetnek arról a legkevésbé, hogy elmaradt. Egyébként minden szerencsétlent, aki nem értesült arról, hogy mégsem lesz, Traubival vártak a bejáratnál.
Amit pedig nem értek (nem tudom nektek világos-e), hogy miért kellett megvétózni egy kulturális rendezvényt, ami kisebb lett volna mint a Pepsi Sziget (semmi sátorozás, stb.), nem hallatszott volna ki, lévén nem szabadtéri, végre egy magyar cég mozdul rá valamire (nem egy amerikai).
Tehát: kinek állt ez érdekében? A Tarlósnak ez miért volt olyan jó? hisz messze még a választások! Vagy a Pepsi lefizette? (Na jó, tudom, ez demagóg eléggé).

Na jó nem írok tele egy egész oldalt, szerintem jó lett volna, ha lett volna.

(P.Zs.-nek: bocs, de veletek nem vesztettünk semmit...)

egy lehetséges fellépő (nem a mell szépségversenyen)