Robin Creative Commons License 1999.08.27 0 0 130
Hello Mindenki,
eMM,
a hal mint olyan nagyon jó, kár hogy csak a pontyot emlegeted. Szerintem a hering, harcsa (törpe), minden tengeri hal (legalábbis azt hiszem), no és a heck, van-e ki nem ismeri?(épp itt a Tasztalon kaptam az elkészítéshez segítséget) A disznóhús valóban nem a legjobb, de ez egyéni ízlés is, én nem nagyon szeretem, évente 1-2-szer teljesen elég. Helyette csirke, mell és comb, pulyka amit inkább használok. Tudod fasirozottat is szoktam csinálni, és pulykából igazán jót lehet, de töltött káposztához is jó. Csak az nem mindegy, hogy készíted el az ételeket. Nálam nem a testkontroll az evés alapja. Magamtól is éreztem, hogy reggel kell inkább energia, és este sokkal kevesebb. Ezért mindig igazán angolosan reggelizek, és igyekszem a vacsorákat leszűkíteni. Az ideális az lenne, ha joghurt-kefir-tej, vagy gyümölcs vacsikat tudnék csinálni, de ez nem megy mindig. Szeretek jókat enni (ezért is nem Robzon 'poros' étrendje a nyerő nálam). Azért tőle is tanultam elég sokat, meg a többiektől akik nem kúrát akarnak, hanem változást az életükben.

Mindenkinek ajánlok egy egyszerű módszert, ha a bevitt kajamennyiséget szeretné csökkenteni, de úgy gondolja nagyon keveset eszik. Vegyen elő egy papírt, és mindent amit megeszik (még az 1 kockacukrot is!) írja fel. Utánna lehet ellenőrizni, hol lehet csökkenteni.
Ne gondoljátok, hogy én nem küzdök a súlyommal, de nagyon igyekszem.

Bigiboj,
egyszer régen azt mondta valaki, arra van időnk, amire azt szeretnénk hogy legyen - lehet, hogy ez frázis, de van benne valami. Tudod én úgy vágtam bele a változtatásba, hogy sok buta próbálkozás után eldöntöttem, inkább most figyelek oda, amikor még nem muszáj. Mert ha már muszáj lesz figyelni, az sokkal rosszabb.