naiv_ Creative Commons License 2020.10.28 0 0 41747

("...sok fogalmad nincs..." - na ugyan miért? - van, de ez itt lényegtelen)

Nem gondoltam, hogy egyszerű kérdéshez interpretációt kell mellékeljek egy tapasztalt szakértő számára..., de a kedvedért megteszem.
Többen úgy gondolják a témához hozzászólók között, hogy az, aki magas szinten yollézik, könnyedén elboldogul egy nagyhajóval is (láttam én már ennek az ellenkezőjét is), ez persze élvonalbeli eredményességet jelent, illetve B. Zs. e téren már bizonyított is - tehát pláne.
A versenyen több lépcsőn (1 lépcsőben több futam zajlik 4 hajó között, melyből kettő jut tovább) át jut el a 144-ből(ha mindenki indul) a döntő 4 egysége. Ahol azután egy futamban döl el a végső sorrend. Világbajnoki szint alatt a döntőig jutást értem, de legalább, a 8 közötti szereplést.
Amit persze lehet árnyalni utólag, ha úgy esik ki időnek előtte, ha a későbbi döntősök vagy eődöntősök csoportjából esik ki, úgy, hogy csak a döntősök vagy elődöntősök verik meg. Tovább fordítva, ez esetben a yolle világbajnok nagyhajóval hozta (csapatával) azt a szintet, amit yolléval tud.

Az teljesen érdektelen, hogy nem ő volt a hajójában a "leggyengébb láncszem", hiszen ő állította össze élvitorlázókból, és trennírozta csapatát - ugyanis erről szól fele részben a nagyhajó -  azt pedig jelezték már, hogy ez egy mezei, tavi verseny lesz, ahol nem szükségesek speciális tengeri ismeretek, képességek, így a yollés gyakorlat könnyedén transzferálható... 

   

Előzmény: DECKARD (41746)