tlaci Creative Commons License 1998.05.27 0 0 24
Irokéz és Te elhiszed a free demokrata mesét? 98-ban is a "legkisebb" rosszra szavazol? Vagy, ha becsületes emberek a vezetők, akkor csak a hülyeség most akaraterővel párosult éppen? Pető becsületes? Szerinted tudta hova fogja Virág (et.) utalni a lét? Vagy mind úgy tudja, hogy az "adományokból" van a lé? Egy "becsületes ember" miért tiltat be egy olyan tüntetést, ami arról szól, ami az utolsó szalmaszál a nemzeti vagyonban? És miért brutálisan vereti szét? Én el tudom képzelni, hogy a Kunce nem teljesen látta át a szerepét, tehát nem kérdőjelezem meg a becsületességét, akkor meg középértelmes (a legveszélyesebb fajta!). Ha becsületes miért nem valami becsületes szakmát választott? A Giczy jól harcol, a Viktor is mélyből jött fel megint, a Kuncze meg "leharcolt", ő nem a saját igazságaiért harcolt (ha igaz amit Pető Iván. egy hetilapnak nyilatkozott). Bár azért valljuk be, de facto miniszterelnök helyettesként, belügyminiszterként, elnökként talán több lehetősége lehetett volna, mint pl. nekünk. Vagy Dornbach becsületes, aki sokáig parlamenti alelnökként Soros itteni helytartója? Általában a politika nem a becsületességről szól (sajnos?), hanem érdekekről. Hol brutálisan, hol kulturáltabb formában. A választás meg erről (is) szól. Most 8% jött ki, szerintem ez is nagyon szép! Ez komoly!