Thx, Irokéz. Én t'om, hogy az egész internettó döntő többségben Szadis (lsd. e heti szavazást a főlapon, igaz, hogy 94-ről.) Én a real életben ritkán látok ilyet, "rossz" társaságban mozgok.. Itt most virtuálisan kaptam egy izelítőt mik az érvek. Kb. a harmadik üzenet után EG, Liberális, Chornell, stb. ott köt ki, hogy ne személyeskedjünk, előjön az emigrálás, a kirekesztés, a zsidókérdés, meg olyan általános igazságok, mint mindenütt és mindenki lop, Te is lopnál, ha ott lehetnél, mi lenne más jobb, ezek már nem azok, stb. Nem akarok a pszihológiáig menni, de a bűntudatos, sarokba szorított, "sértődött" ember viselkedése ez. Az érintetteket nem ismerem, nem kívántam bántani Őket, lehet, hogy más kérdésekben jobban átlátják a pályát, vagy valamilyen kötődésük van (pl. egy helyütt: "posztkomcsi liberális közgazdász vagyok"), tehát soxor a leprimitívebb anyagi ösztönökről szól a történet. Nálam sincs az igazság köve, de hogy tíz év után a közvetlen érintetteken kívül még valaki elhiszi az SzDSz mesét ez rendkívüli kételyeket támaszt bennem. Ha valaki elhitte 90-ben, még megértem, jól hangzott a marketing szöveg, bár lehetett sejteni miért vannak egy nagy átalakulás közepette olyan izgalomban. Én arra a taxisra nem is vagyok mérges, aki kitűzte a 3 madarat és alig várta, hogy "kiseperjük a komcsikat" (akkor még nem tudta, hogy a taxis worldwide nem egy elit szakma.. :-)). 94-ben már volt egy kis megvilágosodás (lsd. Kuncze Vas megyei látogatását), de hogy még mindig tart a sötétség!? És ennyi bizonyosság után az "egyik" oldalon, pl. egy Viktornak MÁR nem hisznek, még nem is kapott felhatalmazást - ez már egyfajta vallásosságot idéz nekem. Tények helyett a hit. Chornell a FIDESZ győzelmi hírére emigrálni akar! Hányszor hallgassuk még ezt? Ha meg azt mondjuk menjetek, akkor megint jön az izraeli légitársaság szöveg. Endless a story? Ha meg valaki esetleg még a demokrácia bajnokának tartaná a Szadit, vagy annál a fejezetnél tartana, hogy azért kellett bemenni a koalicióba, hogy kontrolláljuk a komcsikat, annak felhívom a figyelmét, hogy a Szadi rendőrsége tiltott be és oszlatott szét brutálisan egy 300 (!) fős tüntetést a Grósz kormány óta először. A tüntetés fő célja az volt by the way, hogy legalább a föld hadd maradjon még egy picit magyar tulajdon.. Az indok: forgalomakadályozás (egy tüntetés :-)). Képzeld, ha ez egy Kónya (nem esetem..) idején történik! Hány kék(cédulás) szalagos lett volna az utcán azonnal, meg "énekeljünk el egy dalt!"? Jancsóval, Konráddal, Szarházyval, stb. Akik örülhetnek, hogy egy gyufaszálat nem kellett arrébb tenniük az életben! NEKIK van nagy veszély!