M T info. Creative Commons License 2020.10.24 -3 2 4671

 

Akármilyen hihetetlen, de mindig akad egy-egy  szimpatizáns, aki jelzi számomra a fórumon olvasható  velem kapcsolatos bejegyzéseket.

Jelen pillanatban még nem tudom, hogy azok az emberek, akik újból és újból a személyemet emlegetik (negatív megközelítésben) valóban ennyire szűklátókörűek, esetleg tudatos provokátorok vagy egyszerűen buták.

A felsorolt variációk közül kell választani, mert egyszerűen hihetetlen számomra, hogy ezek a személyek komolyan gondolják az egyedül létemet. Vagyis azt, ha valaki pozitív véleményt ír a polgármesteri eredményeimről, akkor az csak én lehetek SZEMÉLYESEN!

Körülbelül féléve olvashattátok, hogy az alvó oroszlán bajuszát ne huzigáljátok, s mint a tények mutatják a figyelmeztetés nem vezetett eredményre.

Valamikor a választások után írtam, hogy legyen béke Tápiószelén, mert ez az alkotó munka alapja.

 

Tehát rendkívül sérelmezem, míg én pozitív hozzáállással kezeltem a választás eredményét, addig többen alantas módon a személyemet újból és újból békétlenkedő, másokat molesztáló és lejárató embernek jelenítették meg.

 

Ez, kedves fórumozók, az előzmények tükrében nagy hiba volt.

 

Isten ments, hogy „nyitottkönyv” állításaira és feltételezéseire teljeskörűen válaszoljak, mert az minimum harminc oldal lenne. Viszont két dolgot megemlítenék.

 

Minap került a kezembe egy 14 évvel korábbi Pest Megyei Bíróság jogerős ítélete, melyet a személyiségi jogaim megsértése miatt indítottam egy mindenki által ismert személy ellen.

Mi volt a bűne? „Amikor megtudtuk, hogy ki a gyanúsított, elakadt a lélegzetünk”.

Tehát kedves „nyitottkönyv” Ki volt a gyanúsított?  A helyes válasz: SENKI! Igen ám, de a testületi ülésen  elhangzott előzményekből a kábeltévét néző személy a személyemre gondolhatott.

Nos, ez a sanda fogalmazás egyéb jogi kötelezés mellett 400 ezer forint nem vagyoni kártérítés megfizetésére kötelezte az alperest. Ez volt 14 éve! Mit gondolsz a te sanda fogalmazásod napjainkban mennyibe fog kerülni?

 

Említetted az 1998 évi választást és BF győzelmét. Akkor most segítek!

Az önkormányzatok történetében addig példanélküli módon meghirdettem, hogy az önkormányzat beruházásait házilagos kivitelezésben fogjuk végezni, vagyis nagyszámú közhasznú munkás alkalmazásával. 

 

(Megjegyzem. Ez a  kezdeményezésem hozta létre az ellentábor (Tápiószeléért Társaskör) megalakulását, s mint tudhatod, később a pozícióba kerülésük után semmi eredményt nem tettek le a település asztalára, a létezésük során  személyem folyamatos támadása és lejáratása mellett az önkormányzat vagyonának felélését végezték.)

 

 

Tehát a beruházások során 50-60 közhasznú dolgozót foglalkoztattunk, ugyanakkor kb. 80 főnek félévre megszüntettük a jövedelempótló támogatását, mert megtagadták a munka félvételét!

Mit gondolsz, hogy ezek az emberek és a családtagjaik plusz a kocsmai haverok 1998-ban kire szavaztak? Különösen akkor, amikor a vetélytársam (a későbbi győztes) a programjában meghirdette a RABSZOLGAMUNKA megszüntetését!

De ugyanez a kérdés vonatkozhat arra a dolgozóra, akit munkaidőben a vízóraaknában találtam meg egy ötliteres demizson társaságában, vagy aki a kerékpárja csomagtartóján zsákos oltott mészt akart lopni, csakhogy a kilyukadt zsákból csepp, csepp, cseppek    a dolgozó házához vezettek. Említhetném még a Liliom úti iskola olajtartályából ellopott gázolaj ügyet is, mely további három dolgozó azonnali elbocsátását eredményezte.

 

Megemlítem, hogy a Tápióvidéken minden települést megelőzve megterveztettük Tápiószele csatornahálózatát. Akkor ingatlanonként 25 ezer forintot irányoztunk elő.

Mit ígért BF? „Kell a csatorna, de úgy, hogy senkinek ne kelljen fizetni!”

Mit gondolsz hány szavazatot hozott BF-nek?

 

A választási kampányban meghirdették, hogy az előző években általunk megvalósított gázberuházás közműfejlesztési hozzájárulás összegét (59.720 Ft) visszafizetik a lakosságnak!

Mit gondolsz ez hány szavazatot hozott BF-nek.

 

Említhetem még a Luxin Kft ( 80 fő mozgáskorlátozott alkalmazott) ügyet. Ha győz, akkor a cégnek adja a volt napközi épületét. Mint tudjuk ez is csak egy aljas, gerinctelen hazugság volt. Ugyanis a győzelem után jelentkeztek az ígérvény teljesítéséért. Igen 38 milliért eladó az épület, hangzott a válasz.

 

Mint tudjuk BF. egyetlen választási ígéretét nem teljesítette, hatalomra jutásához szinte mindenkinek anyagi előnyöket ígért.

 

Tehát amikor felteszed a nagy nyilvánosság előtt, hogy „valami oka lehetett” a „bukásomnak”. Hát igen volt oka: Rend és fegyelem, minden tudásommal Tápiószele javát szolgáltam, ami Tápiószele igényes és látványos fejlődését eredményezte. Az ellenfeleim, pedig a hatalomra jutásuk érdekében mindent megígértek, s közben engem támadtak azzal, amit valójában ők valósítottak meg.

 

És ha nem tudnád, hogy mi jött BF győzelme után, akkor ajánlom a figyelmedben az egyesületünk honlapját. „www.tapioszele.net”

 

Befejezésül még egy kérdésre válaszolok:

 

„hogy semmi bajom nincs Majoros úrral, hol volt az elmúlt 15 évben?”

Írhatnám, hogy milyen hülye kérdés! Miért hol kellett volna lennem? Éltem az életemet! Talán arra gondolsz, hogy a szakmai ismeretemet és egyéb tudásomat Kovács Ferenc polgármester munkájának  segítésére kellett volna használnom? 

 

Esetleg az nem jutott eszedbe, hogy a jelenlegi polgármester úron is számon kérd, hogy hol volt az elmúlt 15 évben? Esetleg még azt is megkérdezhetnéd, hogy éveken át tartó  Kovács szekerének tolása közben, miért csak a választások előtt félévvel jutott el a tudatáig, hogy „ez nem mehet tovább!” ? Miközben KF ténykedését másfél évtizedig a vagyonfelélés és a semmittevés jellemezte.

 

 

Mint írtam, 30 oldalt is kitenne, ha részletesen válaszolnék, az itt és most nem minősített írásodra.

 

A fórumra írogató a személyemet lejárató és lejáratni szándékozó billentyű huszároknak ajánlom a figyelmébe a következőket.

 

Akik közelről ismernek azok tudják, hogy rendkívül toleráns és segítőkész ember vagyok, de ennek egy bizonyos szint alatt vége.

Így adódott, hogy nyolc nick név  mögött megbúvó ember ellen kezdeményeztem eljárást.

Napjainkig öt nick névnek van meg a gazdája, mely három személyt jelent!

A háttérben megbúvó személyek nevét csak a büntető és a polgári perek lezárta után teszem közzé, de intő példaként egyet megemlítek.

 

Pontosabban a „Patkányirtó 1” a Tűzokádó 1” és a „Schurken Feind” nevek mögött megbúvó emberke ugyanaz.

Érdemes végigolvasni az elmúlt 10 hónapban általa írottakat.

Bűnt követett el ellenem! Többek között azért, mert más nick nevek alatt megjelent írásokat  személyemmel hozta összefüggésbe, s ezáltal közeli ismerőseimmel állított szembe, ugyanakkor mint a folyamatos békétlenség okozójaként tüntetett fel.

 

A másik két nicknév mögött megbúvó  személyek minden szempontból az alsó kategóriát képviselik, ráadásul az egyik szoknyát is hord.

 

Tehát kedves fórumozók, ismételten önmérsékletet kérek mindenkitől, mert őszintén úgy gondolom, hogy a korábbi társaimmal együtt letettem annyit a „város” asztalára, hogy méltatlan módon ne legyek primitív támadások célpontja.

 

Mindenkinek  jó egészséget és az elkövetkező években sok sikert kívánok!

 

 

 

 

Előzmény: Törölt nick (4656)