Gyenyi Creative Commons License 2020.10.22 0 0 26231

"ha támadóbban kell fellépni, akkor jöjjön Ekkelenkamp"

Gondolom, ha Blind játszik, akkor, ahogy tegnap is, Klaassen és Gravenberch eleve elég támadóan játszanak. De mindenkinek kell pihennie néha, és mindhármuk helyett (szerintünk) Ekkelenkamp a legkomolyabb jelölt, hogy bemenjen. Persze, még, ha tagadja is Ten Hag, Martinez is mehet néha a középpályára. Ha Blind nem játszhat, Schuurs mellett lehet Timber vagy Rensch. A holland bajnokságban ezzel nem lehet baj.

 

" ha valakinek pihennie kell, akkor  Taylor."

Taylor még nem tart ott. Jelenleg formaválságban van. Nyugisan jöjjön bele a Jongban. Még lesz ideje játszani az egyben.

 

"A csatársorban a szélen Antony és Neres, középen Tadic, esetleg Traore"

Erről jut eszembe, hogy a tegnapi meccsről mondjuk, hogy hiányzott Antony és Kudus. De Antony nem biztos, hogy a kezdőből hiányzott. Ten Hag 2 csatárral kezdett, és azt hiszem erre a szerepre Neres jobb volt, mint Antony lett volna. Persze Kudus kiesése után Antony jobb lett volna, mint Promes.

 

Még valami. Szidtuk Ten Hag cseréit. De mit szólsz Schmidt cseréjéhez. 1:0-nál lecserélte az addig egész jó és szép gólt lövő Götze-t és beküldte helyette Viergevert. Ez talán még rosszabb, mintha Ten Hag Kudus helyett Klaibert küldte volna be. Ki is kapott a PSV.

Előzmény: nj (26230)