Astrojan Creative Commons License 2020.10.21 0 0 1868

hogyan lehetséges az, hogy a gravitációs sugárzás minden irányból és minden irányba HAT? 

 

Nagyon jó, hogy ezeket megkérdezed, mert enélkül nem megy. A gravitációs sugárzás végtelen kiterjedésű, a világmindenség alapja, a régen megálmodott éter. Ebben a sugárzás tengerben léteznek az Univerzumok, szintén végtelen mennyiségben. A gravitációs sugárzás így homogén és izotrópnak tekinthető, mert minden irányból érkezik kifogyhatatlanul. Örökmozgó, soha el nem fárad, a mozgás a graviton attribútuma, makroszkopikusan szokatlan tulajdonság.

 

Valamint csak ott és akkor tűnik vonzásnak, ahol tömegbe „ütközik”.

 

 

Igen, ez azért van mert a tömegek egy igen kis mértékben nyelik ezt a sugárzást és így a tömegből kifelé egy kicsivel kevesebb jön mint befelé. A két ellentétes irányban ható hatalmas erő picinyke különbsége a gravitációs erő, a súlyod.

 

Ha a Föld történetesen leárnyékolná a sugárzás akárcsak 1%-át akkor a felszíni gravitációs erő (a ki és befelé ható erők különbsége) olyan nagy lenne, hogy az elektronjaidat belepaszírozná az atommagjaidba.

 

a szembe találkozó sugarak „legyengíthetik”, vagy lenullázhatják egymás hatását, akár a Newtoni ERŐK, ha azonosak.

 

Igen, mivelhogy a gravitáció (a térgörbítők ostoba erőlködése ellenére) erő, így az erővektorok összeadása érvényes rá. Az erőt a gravitonsugárzás szolgáltatja.

 

 

1867, De, tették. Ha az elektron elemi részecske akkor nem tudod szétválasztani a tulajdonságokat. Sehogysem.

 

Unlike ordinary quasiparticles, these particles surprisingly do not carry the spin and charge information of electrons together. Instead, they carry spin and charge information separately and independently. 

Előzmény: szőrinszálán (1862)