Reagalva az elmult ket het termesere:
Alexandrosz:
A Wunderlich nekem is a kedveceim koze tartozik a villanyiak kozul.
A Szoke Urhoz csak ismerosi alapon lehet menni, vagy esetleg alkalmas idopontban fogad "kulsosoket" is? Ha igen, akkor lecci irj telefonszamot!
Zmac:
A Szeremley fele Olaszrizlingnek csak ugy lehet rossz mellekize, ha rossz dugo volt benne es emiatt megromlott a bor. En nemreg ittam 93-at es tokeletes volt. Ez a dugo problema elofordulhat barmlyik bornal, szerencsere nagyon ritkan. Tenyleg jobb helyeken a pincer odadja a dugot megszagolni, nem nezted, hogy nincs-e atazva?
Szicilia: nagyon kellemes meglepetes volt. Jo adottsagu hely a szolonek (vulkanikus talaj), de lehet, hogy ontozni kell. Borok, akar csak minden pia, olcsok, 3000-40000 liraig voltak altalaban, es meg az alsobb arkategoriajuak is kellemes, jol kezelt borok voltak. Erdekes mod az uvegeken elvetve van feltuntetve a bor fajtaja (de az is lehet, hogy keves a nemzetkozi fajta, es csak en nem ismertem fel, mert nem beszelek jol olaszul). Foleg voros es roze borokat ittam, ezek nagy resze merlot szerunek tunt. Foleg a Corvo markajuak tetszettek (10000 lira korul, ami magyar viszonylatok kozt se rossz ar).
Na egyelore ennyit.