savaz Creative Commons License 2020.10.20 -5 3 179085

"Hiányosságokról itt leginkább te tettél tanúbizonyságot. Úgy emberi, mint kulturális szinten. A tudást nem is említve..."

 

Messze vagy te attól, hogy ezt egyáltalán meg tudd ítélni.

 

"Osszevissza zagyválsz. A probléma az, hogy számalmas ferdítéseket magyarázol bele a hozzászólásaimba, aztán meg saját baromságaidat figurázod ki. Én pontosan fogalmaztam meg a mondanivaéómat. Te voltál az, aki a nemzetség képviselője helyett főfejedelemnek nevezted ki Bulcsút, a 962-es évszámból 860-at varázsoltál, s Termacsut hiányoltad, mikor én Bulcsúról értekeztem... Az már nem is pofátlanság, hanem egyenesen gerinctelenség, hogy a ferdítéseidet, csúsztatásaidat az én nyakamba akarod varrni. Pedig visszaolvasható. 0 fölötti IQ-val rendelkezők számára nyilvánvaló, ki a hipokrita...

S meg lehet számolni, hogy "mindenütt" állításodat mindössze egy soványka forrással próbáltad alátámasztani. Ami se nem egykorú, se nem az ominőzus állítást támasztja alá. Nem beszél Árpád főfejedelemségéről..."

 

Igen nyilvánvaló bárkinek aki visszaolvassa, hogy mt írtál. Meg ugye csak megint semmi személyeskedés.

 

"A ferdítéseidet nevezed javításnak? Én nem a te katekézisedet mantrázom. Nem a kérdéseimre válaszolsz. Saját ferdítéseidet figurázod ki. Ha nem értesz valamit, akkor kérdezz! Láthatóan inkább a félreértelmezésekben utazol, félremagyarázott szavakon rugózol, s véletlenül sem a felvetéssel foglalkozol. A saját állításodat nem tudod alátámasztani...

S gerinctelen módon engem köpködsz..."

 

Igen elmondalak mindenféle csúsztatónak, hipokritának gerinctelennek, meg szégyenszemre tudok számolni. Szörnyű, hogy mi megy itt manapság. Tudatlan emberek azt képzelik, hogy mindent jobban tudnak és itt osztják az észt, pedig még arra sem emlkeznek, amit egy órával azelőtt írtak. Tényleg Rettenetes!

Előzmény: Bölcs_Bagoly (179083)