Törölt nick Creative Commons License 2020.10.20 -1 2 4656

Értem... Akkor gondolkodjunk együtt....

 

Majoros úr 1994 - 1998 ig majd 2002 - 2004 -ig, illetve 2014 - 2015 ig volt hivatalban. Egy ciklust vitt végig, az 1994 - 1998 ig ciklust. A másik két hivatali ideje egyszer 2 év, egyszer pedig 1 év volt. Persze ez is akkor igaz, ha nem bontom le hónapokra.

Na már most. Ha annyira jó volt akkor mikor ő hivatalban volt, akkor hogy hogy nem tudta megtartani a pozíciót? Akkor ott mégiscsak valami hiba volt... Ezt nem kezdem el megfejteni, mert fogalmam sincs, így aztán nem akarok feltételezésekbe és teóriákba bocsátkozni.

De a kérdésem valóban az, hogy miért nem választották meg többször? Hogy hogy nem tudott pm maradni, ha az emberek többsége mégis őt akarta volna? Nyilván a többség nem akarta, ezért nem tudott tovább dolgozni a hivatalban.

 

Aztán persze most jöhetne az a rész is, hogy azért, mert elcsalták a szavazást KF -ék. Rendben. Na de akkor Balázs Ferenc is elcsalta? Ugyanis ő váltotta 1998 -ban Majoros urat. Majd visszaszerezte a pozíciót 2002 -ben Majoros úr, de már csak 2 évet volt pm. 2005 -ben leváltotta KF, s ez így is volt egészen 2019 -ig úgy, hogy 2014 -ben rövid időre vissza sikerült kerülni a székbe.

Hangsúlyozom, nem szeretnék senkit megbántani, Majoros urat pedig végképp nem, de ezek elgondolkodtatóak.

Számomra egyértelműen kiderül a fenti adatokból, hogy sajnos sosem volt többségben a Majoros úr szavazóbázisa, csak egyszer 1994 - 1998 -ig. A "nagy dolgok" a településen gondolom ebben az időszakban teljesedtek ki. Tehát tulajdonképpen erre mutatunk vissza, mikor a " tettek éveiről" beszélünk.

Azthiszem, ha az emberek olyannyira meglettek volna elégedve a polgármesterükkel akkoriban, biztosan nem váltják le.

 

A választási csalással pedig - ha erre hivatkozunk -, hogyan hivatkozhatnánk, mikor :

 

"Sajnos évtizedek óta a szelei nép egy része felcserélte , meg is lett az eredménye( Balázs, Kovács, Dobos )."

 

Tehát a nép cserélte le, nem elcsalták... Tehát valami csak nem volt jó nem? Ráadásul 1 ciklust élt meg a dolog, ellenben nekem olyan mikor olvasom bejegyzését, mintha akár 10 év hivatali munkáról beszélnénk...

 

Szóval nem gondolom, hogy most mindannyiunknak azon kellene bánkódnunk, hogy nem Majoros urat választották pm nek a tavalyi évben. Most sem volt többsége. Persze most meg lehet fogni másra, például elvitték a szavazatait régi csapattársai... Mitől lett volna olyan biztos, hogy a szavazatok összeadódtak volna? Semmi nem biztos...

 

Megmondom őszintén, én ezzel a dologgal a továbbiakban nem szeretnék foglalkozni, mert felesleges. Ez a vonat elment, ezt is elkell tudni fogadni. Azzal, hogy ezen és hasonlókon rugózunk, nem leszünk előrébb sajnos.

 

Azt gondolom a véleményemet kifejtettem ez ügyben, tehát erre több szót nem pazarolnék. Majoros urat tisztelem, de továbbiakban nem szeretnék vele foglalkozni.

 

Sokkal inkább érdekel az ami most van, ami most zajlik....

 

 

 

 

Előzmény: tököm televan (4655)