Gyenyi Creative Commons License 2020.10.19 0 0 26203

" csatár kb. 11 méterről rúgta úgy, hogy lélek egyedül volt, ha Onana tovább kivár, akkor már mindegy, mert amúgy sem éri el"

14-15 méter volt. 11-est is meg lehet fogni, ha kivár egy kapus. Mindenesetre szerintem nem okos, eldönteni, merre fog a csatár rúgni, mielőtt hozzá kerül a labda. Ha ezt Kotarski csinálja, nincs egy szavam sem. Onanatól többet várnék. De a fő hibás Blind volt.

 

"Csak Salahék nem egy ilyen kontrát rúgnak be, hanem hármat."

Gondolod, ellenük is mi fogunk dominálni? Salahék le fognak rohanni minket, amit vagy bírunk vagy nem.

 

"Gravenberch bal oldali középpályás volt, helyette tenném be Martinezt, aki szintén az."

Klaassen, akármelyik oldalon is játszott ő volt a védelemhez legközelebb. Az persze igaz, hogy Martinez is, mint Gravenberch a közép baloldalán szeretnek játszani, így csak Gravenberch helyett játszhatna Martinez. De tegnap az is jó volt, hogy Klaassen hátulról irányíthatta középpályás társait. Sajnos mindegy. Mindketten tudjuk, hogy Martinez senki helyett nem fog játszani, míg az elképzelhető, hogy valaki helyett Alvarez igen.

 

" ha kifogunk egy jó napot (a Liverpool meg egy rosszat), akkor egy döntetlenre esetleg jók lehetünk, többre nem."

Megint jósolsz? Jelenleg a Liverpool nincs valami fantasztikus formában, és védelmük, különösen Van Dijk nélkül, elég gyenge. A mi főpróbánk jobban sikerült.
Kezdjen a leglogikusabb, és Ten Hag ismeretében reális kezdőcsapat, azaz Onana - Mazraoui, Schuurs, Blind Tagliafico - Klaassen - Kudus, Gravenberch - Antony, Tadic, Promes.
Persze, ha nem megy, például Promes, akkor nagyon gyorsan kell cserélni.

Ilyen meccseken nagyon össze szokták szedni magukat legjobbjaink. Remélem, együtt fogunk örülni, hogy megint túl pesszimista voltál. :)

Előzmény: nj (26202)