nj Creative Commons License 2020.10.19 0 0 26202

"Ha megvárja a lövés pillanatát, eldönthette volna, merre vetődik."

 

Mert a csatár kb. 11 méterről rúgta úgy, hogy lélek egyedül volt, ha Onana tovább kivár, akkor már mindegy, mert amúgy sem éri el, akkor sem, ha a megfelelő irányba vetődik. 50 % esélye volt, hogy eltalálja a sarkot, de okosan visszarúgták a támaszkodó lábához. Ez benne van a pakliban. Ezért a gólért Onanát szidni nem kellene.

 

"Nem áll gyenge lábakon. Rendre domináns, néha jó, néha rossz focit játszunk, és a kontrák néha veszélyesek."

 

Csak Salahék nem egy ilyen kontrát rúgnak be, hanem hármat.

 

"Martinez helyén Klaassen játszott."

 

Ne kezdjük már megint, könyörgöm! Gravenberch bal oldali középpályás volt, helyette tenném be Martinezt, aki szintén az. Te nem, de ezt láttam.

 

"Gravenberch nagyon jó volt, és a középpálya végre kiegyensúlyozott volt."

 

Igen, egy Heerenveen ellen. De most a Liverpoollal játszunk, ami más kávéház.

 

"Mindig lehet még jobb, de most a PSV-vel hasonlítjuk össze."

 

Jó, én nem a PSV-hez, hanem a lehetőségeinkhez hasonlítottam. Ez a négyes ennél jobb teljesítményre is képes, azt szeretném látni mihamarabb.

 

"Most az kell, hogy Traore bizalmat kapjon, azaz 3-4 (legalább is bajnoki) meccsen egymásután játsszon."

 

Én nem bánnám, ha néhány bajnokin kezdene, de tartok tőle, hogy ennél sokkal jobb már nem lesz. Valamiért jobban visszaesett a karantén alatt, mint a többiek. Tudom, tudom, az előkészületi meccsek stb., de azt én nem szoktam figyelembe venni.

 

"1 gólos győzelemmel is elégedett leszek. De, ha jók leszünk, minden eredményt elfogadok. Nemcsak a Liverpooltól félek. Ten Hagtól legalább annyira."

 

Ha Ten Hag újra előszedi Alvarezt és/vagy Labyadot, akkor nagyon csúnyán ki fogunk kapni. A legjobb összeállításunkban, ha kifogunk egy jó napot (a Liverpool meg egy rosszat), akkor egy döntetlenre esetleg jók lehetünk, többre nem.

Előzmény: Gyenyi (26201)