Vjacheslav Creative Commons License 2020.10.19 0 0 117703

Én az egész vasárnap dolgot nem értem.

 

Júliusban október 31 volt ugye a megjelölve, ami necces, de még ehető verzió.

Az mlsz azon kijelentése, hogy azóta lehetett tudni a november egyet nem kicsit csúsztatás. Ez kb három hete lett kitűzve, és Cserpa erre reagált azonnal.

 

Ha EL csapat lennétek akkorérthető lenne a csütörtök vasárnap meccsritmus, de ti most jelenleg a BL-ben vagytok így a kedd/szerda-szombat ritmus adná magát. Erre most átpakolja az mlsz vasárnapra. Nincs még egy stadion magyarországon ahol ez a helyzet előállhatna, így nem is gondolt rá a kutya se, hogy milyen helyzetet állítana elő, így nem lehet ősszehasonlítani a többi csapat meccsével. A sóstón utoljára 2002-ben volt november 1-jén meccs, azóta 18 évig semmi. De elötte is kb a 70-es évekig kell visszamenni. 

 

Sokan azt mondják, hogy az egész hétvége ebből a szempontból kiesne, de nagy különbség van a két nap között.

Nekem az apai rokonság, és édesanyás is a stadion mellett nyugszik, így tudom mi a helyzet. A fehérváriak november elsején mennek gyertyát gyújtani. Tehát a kezelhetetlen tömeg pont a vasárnapi idősávban lesz. A stadion parkolói meg pont erre is lettek kitalálva, hogy ha nincs meccs, akkor meg lehessen ott állni rendesen. A vendég parkoló az egyik temetői, a vip parkoló meg a másik két temetőé.

 

Egy kiemelt rangadón nemcsak a parkolók lennének elérhetetlenek, hanem a csíkvári utat, és a szárcsát is jó eséllyel lezárnák.

 

Kb két opció van, vagy nálatok lesz a meccs, vagy szombaton. Te a szombatot nem akarjátok, mi meg a cserét.

 

Az mlszt ismerve szarnak az egészre, és vasárnap lesz majd egy őskáosz.

 

Előzmény: ontur (117701)