Vjacheslav Creative Commons License 2020.10.19 0 0 117702

Pár dolog azért nem kerek az új játékosokkal.

 

Egyrészt a keretünk nem kicsit van alul tervezve. 

 

Nincs belső védőnk, úgy engedtük el Pátkait, hogy a helyére hozott játékosok február, március óta egy deka meccset se játszottak.

 

Rockov ráparázott erre a meccsre, pedig az elején pont fordítva tűnt. Ádám volt ideges, és ez kihatott a teljesítményére is, majd szépen felvette a kesztyűt, és kezd egy kicsit a Dibusz - Gróf helyztere hasonlítani. Ettől függetlenül Rockovban van potenciál, kialakulhat egy egészséges verseny.

 

Alef március óta nem játszott, kb 30 %-os állapotban esett ide be, majd meg is sérült, így én nem tőrnék felette pálcát.

 

Evandro esetében meg kicsit az a bajom, hogy nem a posztján játszatjuk, mert nem szélső. Márton meg kirakta oda, mint tavaly a CSKA-ban, de ott is inkább a kényszer megoldás volt.

 

A portugál srác február óta nem játszott meccset, így ő is túl későn érkezett. Pátkai ugye elment Nyári meg Budaörsön benyelte a tudjuk mit.(túl sokat nem kellett totózni ki kaphatta el nálunk).

 

Budu jelenleg idegen test, én is ideges voltam miatt, ahogy Funsho miatt is.

 

Vicces amúgy mert Funsho teker edzésen, és rászólgált a lehetőségre, Petryak meg az elmúlt meccsek miatt a padra. Erre most ugye pont a kezdőn megy el a meccs, és Petryak hozott minket vissza.

 

 

Előzmény: Vezo228 (117699)