Érdekes.. Creative Commons License 2020.10.18 -2 2 4653

Nem kellene kinyitnod azt a könyvet, ha ennyire telik tőled. Az természetesen legyen a te dolgod, ha a semmivel meg vagy elégedve, de most itt túlzásba viszed a lojalitást.


Tudod, vannak igényes emberek is, akik egyszerűen azt várják egy vezetőtől, hogy vezető legyen. Tudjon irányítani, szervezni, legyen kezdeményező és nem utolsó sorban legyen kisugárzása, tekintélye. Az már valóban Tápiószele tragédiája, hogy Kovács után egy Dobos a városunk vezetője.

 

Veled ellentétben én kíváncsi lettem volna arra a kétszáz oldalas programra. Persze tudjuk, hogy ez is csak egy hazugság volt, mint a közgazdász végzettség és minden más.

Nem kell itt szövegelni, nem kell ajnározni a polgármestert, csak meg kell nézni egy testületi ülést. Ez az ember egy névelőt sem tud magától kimondani, azt is olvasnia kell.

Kifogásolod, hogy „Megoldásokat, javaslatokat senki nem mond vagy ír”. Bízok benne, hogy viccelsz! Abban a soha senki által nem látott 200 oldal programban benne kell lenni a megoldásnak is.


Ebből is kiviláglik, hogy Dobosunk csak a pozícióra hajtott és természetesen az ezzel járó tisztes fizetésre.
Valaki megkérdezte már tőle, hogy utoljára mikor volt tisztességes állása? Mert az utolsó ténykedéséről tudjuk, hogy a Törvényszék számolta fel a vállalkozását és szinte példanélküli módon öt évre eltiltotta a cégvezetéstől. Persze Tápiószele egy milliárdos éves költségvetését rá lehet bízni.


’”Tököm televan” rövidke két kis mondatocskájára igen bőven –hetet- havat- összehordva reagáltál. Pedig az a két kis mondatocska egyszerű tényt állított!
Persze te Kovácsot emlegeted, tehát a horizontod igen beszűkült. Pedig csak az első két ciklus eseményeire kellene gondolnod, vagyis Majoros úr időszakára a „tettek” éveire. Több tucat közhasznú dolgozó ésszerű foglalkoztatására, uniós pénzek nélküli „gigantikus” építkezéseire. Említetted az alpolgármestert is, igen nála is volt egy Rédei F úr alpolgármester és egy Buzás Józsi bácsi, mint falugondnok. Ők hárman álltak a magaslaton és alkották meg azt a csúcsot, melyet sajnos mai napig senki meg sem közelített.


Állításoddal ellentétben én pozitív gondolkodású ember vagyok, de a realitást soha nem szabad szem elől téveszteni.
Kapaszkodj meg! Dobos Imre György polgármestersége semmivel nem hoz nagyobb eredményt, mint Balázs F időszaka.
Ezek az elvesztegetett évtizedek okozzák a városunk tragédiáját.


Javaslom csukd be a könyvedet és próbálj új fejezetet álmodni.