Senki ID Creative Commons License 2020.10.18 0 0 144886

minek a tanulsága? vége van?

[ha igaz, miért nem készültünk +felelően, hiszen az ismeretek, a tanulmány alapján volt erre lehetőség. (még a katonákat is felkészítik, majd gyakorlatozással végrehajtják a felttelezhető körülményeket, nem pedig a mélybe hajítva veszelytik el őket, (bár tudom, volt ilyen  "Ez a túlzott igénybevétel a néperőt kimerítette. Az ezredek kezdeti hadilétszámát nem lehetett a háború végéig fenntartani. A havonta a harctérre küldött menetzászlóaljak állományát idővel erősen csökkenteni kellett. A háború végén a 96 népfölkelő zászlóaljból már csak 41 volt meg, a 160 hadtápzászlóaljból csak 65 maradt meg. A többit a csataterek nyelték el, ahová különben a hadtápalakulások rendeltetésük ellenére kerültek.

Magyarország végeredményben a világháborúban közel 3,800.000 katonát adott. Ennek a nagy tömegnek még a fele sem úszta meg simán a világháborút, ahogyan ezt a veszteség mutatja." http://www.bibl.u-szeged.hu/bibl/mil/ww1/julier/8.html)) ha csak gyakorlat, nem értem az életeutak, cégek, vállalkozások valóságos tönkrettelének okát. nem értem a neg. hatások okozását a gyerekekre, hiszen ilyet, v. akár hasonlót, nem kapott életében egyikőnk sem. természetesen itt nem országos, hanem globális negatívumok a tények, amely hatások lokális hatásai fokozottak. az I. VH. globálisan több mint 10M áldozatot követelt.]

ez a virus mennyit követel majd? na nem konkrétan a virus, hanem a virus körül felhalmozódott negatívumokból következtethetőek?

Előzmény: duraball (144859)