Alpári Gnác Creative Commons License 2020.10.18 -1 0 110184

Én láttam a Gyalogbékát természetesen, emlékszem is a kiscsávóra, de hogy ez maga a méltóságos Kancellár Elvtárs, arra sose jöttem volna rá.

Hogy aztán a katonaságnak az a rémségesen szar paródiája hozta-e meg a kedvét, hogy maga is katona emberré véljék, nem tudni, de azért amit ott Gyalog Anti "leművelt", hogy magázta a kölyköket, meg a többi faszparasztság, ami kizárólag a katonaságra jellemző nem hiszem, hogy normális lelkületű embert erre a pályára terelt volna.

 

Na de ennél is érdekesebb a Király Elvtárs megmagyarázhatatlan vonzódása a katonasághoz, aki az ő korában volt sorkatona és maradt ép esze, az biztos nem tartja követendő példának az "ami kerek visszük, ami szögletes gurítjuk" típusú szakmai előírásokat.

 

És mégis rá van csavarodva a katonaságra.

Kórházparancsnokok, vezénylendő orvosok, vágjuk a centit és a legszebb a lezsírozott kórházi férőhelyek, már igazán nem értem, miért nem mindjárt M-zárolt kórházi ágyakról beszél.

 

Amikor én voltam katona külön kasszát csináltunk, amibe be kellett dobnia egy forintot annak, aki katonai szakkifejezést használt, mondjuk stoki, ügyal, körlet, kanálgép, ilyesmiket.

Nem is lett miniszterelnöki paródia egyikünkből sem...

Előzmény: funfun111 (110181)