Jahno Creative Commons License 2020.10.17 -2 1 115935

Pfúbaze, egyszer céges számom hívta valami ilyesmi marketinges kis cég, akik mindent is el szerettek volna adni. Mondom jajj, várjál már, mi a kérdés? Hátőőőőilyen seo, meg keresés és akkor nőlnek majd az ügyfelek, akár több 100 új partnert is be lehet majd fogni a kampánnyal. Őőő, nálunk a 100 az nem mennyiség, nézzük meg az arányokat, mert mióta beszélünk azóta több ezren regisztráltak az alap szolgáltatásokra... Rendeztünk városi futóversenyt, vannak rádiós játékok, szilveszterkor a tüzijáték céges színekben megy parton a kikötőben, londoni reptér utastájékoztató kijelzőin van egy céges sávunk, meg itt-ott, mit lehetne ennél többet ha most a felhasználóink száma veri a 20 milliót? Kicsit hümmögött, aztán megsértődve elköszönt, mert mondván biztos kamuzok. Van ez így :-D Másik meg kitalálta, hogy idehaza szerez ügyfeleket mert több 5-10 fős cégnek is partnere, majd behúzza a melót nekem és akkor minden jó lesz. Óóóóó mondom, amire rátalált az csak álca, de ha már így beszélgetünk, akkor pld. X szolgáltatásokat dolgozom be a Netflixnek. Őőőőőőááá azt nem tudom micsoda. Ok, akkor ugyanezt a Linkedinnek, svédeknél Volvonak, ide-oda, előfordul az ilyen na, csak akkor mi legyen? De ha másik számon hív, ami ugyanitt csörög a zsebemben, akkor ezekről nem beszélhetek :-D ez is vicces, szóban kocsmában nem mondhatom el, vagy itt nem írhatom le, hogy milyen szolgáltatást csinálok a Wizzair melyik részlegének, de ha emailban kér valaki referenciát, akkor elküldhetem és weboldalon is használhatom rövid esettanulmánnyal, céges logójukkal együtt :-D

Szerencsére pár éve a privát telefonálgatások meg minden is elmaradt, webes nagyobb szolgáltatások miatt 1-2 hetente 1-1 "befektető" felhív valami átbaszás miatt, azzal vagy foglalkozom vagy nem. Már csak azt nem tudom nézzek-e melóhelyet, vagy menjek el péknek, vagy rúgjak be és nyomjam a videójáték ipart. Céges üzemorvost megkérdeztem, nem vállal eutanáziát.

Előzmény: tfe_tng (115933)