BZoltan Creative Commons License 2020.10.17 0 0 81471

Milyen politikát favorizálok én sajnálatosan? Mesélj kérlek :) mert bár én magam nem tudom, de úgy látom, hogy te viszont igen. Amúgy ha te  a Gazda maffiapártjára húzod be az ikszet akkor te NER rajongó vagy. Ez van. Ez egy ilyen bringa... én legközelebb amúgy kutyapártra tervezek szavazni.

 

Az pedig egy mókás kamu, hogy az úgynevezett ellenzéknek (te is tudod, hogy a jelentős része a NER fizetési listáján van) van jövőképe... a te elftársaid akarják úgy beállítani mintha nem lenne. Van... mindegyiknek van. Akkor is van ha te úgy csinálsz mintha nem lenne. Az állampárt az akinek nincsen már tíz éve értelmezhető programja... minden más pártnak van. Nem kell velük egyetérteni, lehet, hogy szar, ócska jövőképet vázolnak fel, de az egy komolytalan hazugság, hogy ne lenne. Van. Ha nem találod akkor kérdezz és valaki biztosan segíteni fog. Én az elmúlt 6-8 évben vagy tucat kérdésben írtam email-t vagy FB üzenetet pártoknak és kérdeztem meg, hogy ebben vagy abban a kérdésben mi az álláspontjuk és mik a terveik. Nem fogod elhinni... minden alkalommal kaptam egy linket a programjukra és abban egy referenciát az adott kérdésre vagy egy részletes választ. Te mit tettél azért, hogy megtudd a pártok  jövőképét? Mármint a prositsrácok, magyarnemzet, origo meg közmédia egyre arcpirítóm propagandafospermetének arcra vételén túl?

 

Amúgy én mindig csak egy dolgon csodálkozom. Értelmes embereknek hogyan elégíti ki az intellektuális igényeit az a propaganda amit fogyasztanak?

Előzmény: menut (81462)