Törölt nick Creative Commons License 2020.10.16 -1 2 4650

Azt senki nem gondolhatja, hogy a pm személyesen fog kimenni kaszálni ugye? KF idejében mit csináltak a közmunkások? Amiről nem ők tehettek akkor... Leginkább semmit. A központban sepregettek... PM -nek a feladata, hogy mozgassa a közmunkásokat. Természetesen az alpolg.mesterrel egyetemben. Most éppen ez történik.... Akkor most ez is baj? Ha még ennyit sem csinálnának, akkor azért lehetne szidni őket. Erre mondom azt, hogy a baj az, hogy azt csinálhatnak amit akarnak, olyan nem lesz, hogy mindenki meglegyen elégedve! Amivel nincs is semmi probléma, de ezzel hangulatot kelteni szerintem elég visszás! Vagy csak én gondolom így?

Azt gondolom az pedig, hogy itt az megy a fórumon, hogy valaki elfogadja a pm személyét és munkáját, van aki nem tudja elfogadni és egymásnak feszülnek, fröcsögnek... Senki nem javasol semmit, senki nem ad konkrét javaslatot arra, hogy mit lehetne tenni esetleg, senki nem megy be és beszél a pm -el vagy F.Gy -vel, hogy megbeszélje velük milyen javaslatai vannak. Ehelyett ide beírogat butaságokat, hangulatot kelt stb.

A borzalmas az, hogy ma bármelyik netes oldalra felmegyek, mindenhol a hangulatkeltés az ami folyik. Megoldásokat, javaslatokat senki nem mond vagy ír, ellenben ők tudják a tutit! Miért kell ezt csinálni? Nem jó a béke senkinek? Üres az élete ezeknek az embereknek és itt töltik ki az idejüket? Érdekes dolgok ezek! Mindenki elégedetlenkedik, mindenki fröcsög ( tisztelet a kivételnek )! 

Kíváncsi vagyok, hova fut majd ki ez az egész....

Mikor lesz az, mikor nem itt elégedetlenkednek, hanem bent az irodában, amikor leülnek a pm -el szemben és mondják el személyesen a problémájukat.

Törődjünk már bele, hogy ez van emberek!

Persze bárki is nyert volna a választásokon, ugyanez lenne most... az emberek azt gondolták, hogy ha KF leváltásra kerül, itt hirtelen robbanásszerű fejlődés lesz, lesz pénz, nekiugranak az egész településnek és 1 éven belül eljön a Kánaán, amit az új pm elhoz!? Hogy?
Amúgy meg igen, én is kiváncsi lettem volna D.I 200 oldalas programjára, hogy mit ígért abban, s hogy ahhoz képest most hol tartunk. De nem lovagolok rajta. Tudnék én is pm ellen fröcsögni hidd el. Azonban egy részt nem látom értelmét, mert azzal biztosan nem leszünk előrébb úgy sem. Probálok azzal megelégedni, ami zajlik, amit tesznek, amit a pénz enged...

Próbáljátok meg Ti is. Egész másképp látnátok a települést... ( Nyilván attól még nem lesz szép rögtön, de legalább van történés, ami eddig nem volt )

Manapság annyira sok a negatív ember, akik egy kevés pozitívnak sem tudnak örülni, ha valami kis jó történik. Inkább a negatívra helyezik a hangsúlyt, mindenhol azt emelik ki, ami tényleg csak arra jó, hogy hangulatot keltsenek. Nem érzitek, hogy ez borzalmas? Amúgy is fel van bőszítve az ország, sőt a világ ezzel a Korona őrülettel, amiről nyilván nekem is megvan a véleményem, de nem kezdek semmilyen fórumon fröcsögni ezzel kapcsolatban, mert minek? Jobb lesz? Nem lesz jobb. Azért tegyem meg, hogy kivívjam a hasonló véleményen levők szimpátiáját? Hogy like vadász szerepében tümdököljek? Van ennek értelme? Pont semmi nincs.

A baj az, hogy minden beszélgetés és eszmecsere vége akár itt a fórumon is a fröcsögés és gyalázkodás...

Csak változtatni kellene ezen nem érzitek? Borzalmas!

A világ technikailag már hová elfejlődött??? Azonban az emberek milyen szinten korcsosulnak? Nincs sem tisztelet, sem megbocsájtás egymás iránt! Ezeken kellene első sorban elgondolkodni én azt gondolom!

Előzmény: tököm televan (4649)