Pál 14 Creative Commons License 2020.10.15 -1 0 30413

Keserű Rubber Protector szovjet rakétapisztolyra, vagy Rubber Meteoritra cserélném az alábbi tételt. A rakéta pisztolynál 15 ezret, a Meteoritnál mondjuk 50 ezret rá is fizetek!  De készpénzes vétel is érdekel mind a Protectornál, mind a Meteoritnál.

 

Tehát eladó vagy cserélhető a két AGS 15M derringerem közül az egyik. Bőven van olyan erős, mint a Keserű Revenge 14, sőt a kaliberinfó tesztjében 140 Joule-t mértek Walterrel lőszerrel! Simán hoz ennyit a Geco Super Flash-el is, ami üzembiztosabb.  A 12-es csőbe a 15-ös kemény kaucsuk profi golyó könnyedén benyomorítható az ötletes tölcsérjével.  Gondolom ezért is ekkora a lövés ereje. Akár a lézer is mehet vele. Elpusztíthatatlanul erős szerkezet, a markolaton kívül tiszta acél. Két gyors lövés, kakas húzogatás nélkül, majd könnyű tárcsere, amíg a behatoló a földön hápog.

 

Szeptemberi vétel, jótállással papírokkal adom. Hibátlan és bivalyerős, kézi ágyú kategória.  A külön vásárolt harmadik tárral és a lézerrel  90 ezer körül volt  újonnan az egész.  A tárak gyorsan cserélhetőek és a kis o gyűrűknek köszönhetően sosem esnek ki belőlük a töltények, akárhogy ráznánk is. Töltötten is zsebre is vághatóak.  A februári teszt példányokhoz képest ez már nyár végi gyártás, amin megszüntették az összes kifogást (csúnya markolat, nehéz sütés már a múlté)

Készpénzes vételnél  ajánlatot kérek.  55 ezer a tárgyalási alap.  Üdvözlet mindenkinek.

sakulor.ingatlan@gmail.com